"Είναι βέβαιο ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο με άμεση εμπλοκή" είπε στο edolio5 αξιωματικός της ασφάλειας. Θρίλερ με τον ζωγράφο που βρέθηκε κρεμασμένος. Είχε δολοφονήσει με καλώδιο τη μητέρα του το 2013 αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγο σχιζοφρένειας! Τα 3 σημειώματα που βρέθηκαν.


edolio5 team 

Σε ιστορία θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 44χρονου ζωγράφου που βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού στη Ραφήνα.

Συγκεκριμένα ο ζωγράφος βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Νηρέως 39. 

Στο σημείο πρώτα βρέθηκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια, αστυνομικοί από το Α.Τ Ραφήνας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνθρωποι από τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Σύμφωνα πληροφορίες ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ειδοποιήθηκε κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του ζωγράφου, ο οποίος μετέβη στο σημείο, ενώ μέσα στο διαμέρισμα ήταν ακόμη η σορός του παιδιού του.

Όπως αποκαλύπτεται, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει την μητέρα του στραγγαλίζοντάς την με καλώδιο μπαλαντέζας.

Τότε είχε ομολογήσει το έγκλημά του και μάλιστα είπε πει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πως είχε φτάσει στο να κάνει την κίνηση αυτή επειδή τον κακοποιούσε και του έκανε τη ζωή κόλαση. Αρχικά μάλιστα όταν την είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους στην Δυτική Αττική είχε σκηνοθετήσει το έγκλημα. Είχε αφαιρέσει και 1.850 ευρώ για να θεωρηθεί ότι ήταν ληστεία μετά φόνου. Αφού την σκότωσε, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που είχε αφέθηκε ελεύθερος. 

Φως στις συνθήκες θανάτου του ζωγράφου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανόν πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 44χρονος είχε μεταβεί τελευταία στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, επειδή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν αισθανόταν καλά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή καθώς πολεμούσε με το “τέρας” της κατάθλιψης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο σπίτι του ζωγράφου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών, τα οποία φέρεται να είχε καταναλώσει ο ίδιος.


Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοχειρία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες άφησε τρία σημειώματα. Ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Ακόμη κι αν πρόκειται για αυτοκτονία, οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν και το σενάριο κάποιος να τον βοήθησε ώστε να κάνει πράξη το σχέδιό του.