Ομολόγησε την δολοφονία του κτηνοτρόφου ο Ρουμάνος εργάτης που δούλευε για το θύμα. "Με χτυπούσε και μου χρωστούσε χρήματα" είπε στους αστυνομικούς! Συνέλαβε και συνεργό η ΕΛ.ΑΣ.


edolio5 team

Ένας 40χρονος κτηνοτρόφος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας, στη Μεσαρά στην Κρήτη, κατόπιν πυροβολισμών που δέχθηκε.

Ο άνδρας, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ στην περιοχή της Μεσαράς, στο νότιο τμήμα του νομού Ηρακλείου και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το θύμα καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του, όπως αναφέρουν και μάρτυρες, με τον δράστη να τον σημαδεύει έξω από το σπίτι του και να τον πυροβολεί, μπροστά στα μάτια του παιδιού του το οποίο έπαιζε εκεί την ώρα της εκτέλεσης.

Όπως αναφέρεται, ο 40χρονος και το παιδί του είχαν γυρίσει από το σούπερ μάρκετ με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως πυροβολισμούς είχε δεχθεί και ένας Ρουμάνος εργάτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αλλά όχι να πεθάνει.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, ο Ρουμάνος εργάτης του 40χρονου, ομολόγησε ότι εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο άνδρα καθώς όπως φαίνεται να ισχυρίστηκε, το θύμα ήταν βίαιος απέναντί του και ότι είχαν οικονομικές διαφορές.

Πρόκειται για μία ομολογία που φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση για την οποία έως τώρα υπήρχε η εκτίμηση ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να διαλευκανθεί.

Ο 27χρονος Ρουμάνος έπεσε σε αντιφάσεις την ώρα της ανάκρισης από τους αστυνομικούς και τελικά ομολόγησε την πράξη του παρά το γεγονός ότι αρχικά προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως παρολίγον θύμα και μάρτυρα της εκτέλεσης.
Και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση

Τα λεγόμενά του δεν έπεισαν τους έμπειρους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που κατάλαβαν εγκαίρως ότι μπροστά τους ίσως να έχουν τον δράστη της δολοφονίας. Τον ανέκριναν με αποτέλεσμα εκείνος να σπάσει και να ομολογήσει.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε και μια δεύτερη σύλληψη Ρουμάνου, ενός 31χρονου και πρόκειται για εκείνον που ότι προμήθευσε το όπλο στον καθ’ ολομογία δράστη.