Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή η Μπάρμπα για την κόκα! "Δεν ξέρω πως βρέθηκε στο αυτοκίνητο μου" ισχυρίζεται η ίδια ενώ για το πολυτελές αυτοκίνητο είπε ότι της το έκανε δώρο ο π. σύζυγος της.




edolio5 team 

Έλαβε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να απολογηθεί το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι» δήλωσε ο δικηγόρος της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναφερθεί σε κάποια συμβάντα πριν από περίπου ενάμιση μηνά οπού δεχόταν απειλές με κάποιους να την προειδοποιούν ότι θα την καταστρέψουν ενώ ο συνήγορός της αναμένεται να ζητήσει και το άνοιγμα των λογαριασμών της.

Για το θηριώδες Range Rover, ο συνήγορός της αναφέρει πως δικαιολογείται η κατοχή του καθώς αγοράστηκε με ένα έμβασμα που είχε λάβει από τον πρώην σύζυγό της.