"Εξαφανίστηκαν" τόνοι αλουμινίου από τις αποθήκες! Έρχονται ποινικές διώξεις για υπαλλήλους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αλίμου! Η μήνυση, η ΕΔΕ και οι καταθέσεις - φωτιά στην εισαγγελία πριν λίγες μέρες!



Του Άρη Σπίνου

Σεισμό έχει προκαλέσει στην τοπική αυτοδιοίκηση  η αποκάλυψη του δημοσιεύματος του edolio5 που έφερε στο φως, δια της μυνήσεως, 3ων δημοτικών συμβούλων του δήμου Αλίμου για την τεράστια κλοπή υλικών από τις αποθήκες του δήμου, κυρίως Αλουμινίου, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Ο δήμος τρέχει και δεν φτάνει μετά τις αποκαλύψεις. Όπως μάθαμε ξεκίνησε ΕΔΕ πριν 3 μήνες για να βρεθούν ευθύνες... με καθυστέρηση 4 ετών, αλλά η ΕΔΕ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Όλοι ήξεραν αλλά τώρα βλέπουν τον εισαγγελέα... και τρέχουν. Η κλοπή έγινε μπροστά στα μάτια αντιδημάρχου, δημοτικού συμβούλου και δεκάδων υπαλλήλων... αλλά κανένας δεν είδε τίποτα! Το edolio5 δημοσίευσε το "ζουμί" της κατάθεσης, στα πλαίσια της ΕΔΕ που έγινε, από τον υπάλληλο της αποθήκης, Μπέκα Γεώργιου που λέει τα πράγματα με το όνομα τους ως προς αυτούς που ήταν παρόντες και σήμερα κάνουν τους ανήξερους. Στα πλαίσια της ίδιας ΕΔΕ ένας ακόμη μάρτυρα. Πρόκειται για τον Καραφουλίδη Δημήτριο ο οποίος επιβεβαιώνει απόλυτα τον Μπέκα και σημειώνει ότι επί 2 μέρες ένας τριαξονικό φορτηγό φόρτωνε τόνους αλουμινίου με εργάτες... και δεν τους μιλούσε κανένας

Είναι προφανές ότι οι ποινικές ευθύνες που θα αναζητηθούν θα οδηγήσουν στο edolio5 αρκετά πρόσωπα. Αν θα είναι αυτά που πρέπει ή όχι θα το δούμε στην συνέχεια. Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 δεν υιοθετεί τα όσα αναφέρονται και για όσους αναφέρονται τόσο από τον Γεώργιο Μπέκα αλλά και τον Δήμητρη Καραφουλίδη ως προς τα γεγονότα και τα πρόσωπα. Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα φιλοξενήσουμε τις δικές τους απόψεις αφού δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί τους. Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι 3 δημοτικοί σύμβουλοι - μηνυτές πέρασαν το κατώφλι του πτεσματοδικείου Αθηνών όπου κατέθεσαν τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του δήμου όπου κατονομάζονται όσοι εμπλέκονται σε αυτή την δυσώδη υπόθεση.