Οι απατεώνες νταραβερτζήδες με τα Αραβικά κεφάλαια και... ο κάτοικος της Κατεχάκη που κλείνει δουλειές με "υπόγειες" διαδρομές.


Του Άρη Σπίνου

Όταν αποφασίζω να γελάσω με την καρδιά μου πηγαίνω στα στέκια όπου συχνάζουν λαμόγια και νταραβερτζήδες και ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν Αραβικά Funds. Έχει γίνει νέα μόδα το τελευταίο διάστημα, όλοι να υποστηρίζουν ότι έχουν βρει Άραβες για να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα. Μιλάμε για κανονικούς απατεώνες.

Η αλήθεια είναι ότι οι Άραβες κατά κύριο λόγο είναι δυσαρεστημένοι με όλες τις δουλειές που μπήκαν στην Ελλάδα! Από την Ζάκυνθο μέχρι τον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Επί του προκειμένου τώρα, εμπλεκόμενοι με αραβικά fund και συστήματα εξουσίας διαλαλούν ότι έχουν συνάψει διάφορα στενή σχέση με συστήματα της εκκλησιαστικής εξουσίας, τα οποία επί της ουσίας παίζουν το ρόλο του μεσάζοντα και του νταραβεριτζή! Επειδή όμως η χώρα μας είναι μικρή και όλοι γνωρίζουμε... τους άλλους σας ενημερώνω ότι 

Πραγματικές σχέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πανίσχυρα κρατικά fund που θέλουν να τοποθετηθούν στην Ελλάδα έχει πρώην κορυφαίο στέλεχος των μηχανισμών του κράτους, που παρακολουθούσε τις εξελίξεις από τα υψηλά πατώματα της Λεωφόρου Κατεχάκη!

Οι σχέσεις με τους Άραβες είναι παλιές και συνδέονται με ισχυρές φιλίες που δημιουργήθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, οι οποίες λειτούργησαν υπό την ίδια οπτική γωνία!