"Κομμένο στην μέση" το Μαξίμου! Οι μισοί θέλουν Μυτιλιναίο και οι άλλοι μισοί τον Περιστέρη για το έργο της Εγνατίας οδού. Απειλές και βρισίδια που ακούγονται μέχρι τις νεραντζιές.


Του Άρη  Σπίνου

Φτάνει η ώρα που οι 2 εργολάβοι παίζουν τα ρέστα τους προκειμένου να γίνουν πλουσιότεροι κατά μερικά κοντέινερες 500ευρα. 

Μολονότι οι οικονομικές προσφορές δεν έχουν ακόμη ανοίξει, κάτι που αναμένεται από ώρα σε ώρα, καλά πληροφορημένοι κύκλοι που, συχνάζουν στα υπόγεια του Μαξίμου και  γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις στα κατασκευαστικά επιμένουν ότι η κοινοπραξία ΓΕΚ Τέρνα – Egis project θα είναι εκείνη που θα κυριαρχήσει στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την εκμετάλλευση επί 35 χρόνια στην Εγνατία οδό και των τριών κάθετων οδικών αξόνων, έργο που θα αφήσει μετά βεβαιότητας σημαντική κερδοφορία μαζί με τη συντήρηση.

Το ίδιο όμως υποστηρίζουν, κυρίως στον πρώτο όροφο του ίδιου Μεγάρου  γνωρίζοντας λεπτομέρειες από το παρασκήνιο, ότι  η κοινοπραξία Vinci- Μυτιληναίος- Αβαξ έχει καταθέσει πιο ανταγωνιστική πρόταση από την ΓΕΚ Τέρνα, 

Προβλέπω ότι μετά την ανακοίνωση του νικητή θα αρχίσει πόλεμος και κάποιοι θα ζητάνε μερικές βαλίτσες πίσω!