Ένας "διαγωνισμός"... παιδική χαρά! Όλοι γνωρίζουν ότι τις 4 φρεγάτες - σαπάκια θα τις πάρουμε από τις Η.Π.Α! Ακατάλληλα πλοία απέναντι σε πάνοπλα Τουρκικά. Μας εξοπλίζουν δια του αφοπλισμού και δίνουμε 4 δις ευρώ!


Του Άρη Σπίνου

Όπως έχει αποκαλύψει έγκυρα και έγκαιρα το edolio5 η υπόθεση με τις 4 φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού, ένα πρόγραμμα εξοπλιστικό που προσεγγίζει ή και ξεπερνά τα 4 δις. ευρώ, έχει μπει στην τελική φάση και η διαδικασία οδηγείται προς ολοκλήρωση. Ένας διαγωνισμός στημένος που θα κάνει τις Αμερικάνικες εταιρείες πλουσιότερες κατά 4 δις ευρώ.

Πολλοί και διάφοροι νταραβεριτζήδες που είδαν την κονόμα και δίνουν τη μάχη των μαχών σε όλα τα επίπεδα.

Το Ναυτικό Συμβούλιο στη σύσκεψη κορυφής υπό τον πρωθυπουργό το Σάββατο, όπως ακριβώς είχαμε προαναγγείλει, για λόγους «επιχειρησιακούς» προκρίνει πρώτα τις Ολλανδικές και μετά τις γαλλικές φρεγάτες!

Οι Γερμανικές όπως αντιλαμβάνεστε «βυθίστηκαν» μαζί με τα …διαβόητα γερμανικά υποβρύχια , αλλά και τη στάση των Γερμανών σχετικά με τον Σκαραμαγκά!

Για τις Ολλανδικές φρεγάτες όπως αποκαλύψαμε σε ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας, υφίσταται ζήτημα ηθικής τάξης καθώς οι Ολλανδοί διατηρούν ναύσταθμο και γραμμή παραγωγής στην Τουρκία!!!

Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και όσα ακούγονται για δήθεν διαγωνισμό είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Η Ελλάδα θα πάρει της φρεγάτες - σαπάκια από τις ΗΠΑ. Οι πλέον ακατάλληλες για τις δικές μας θάλασσες - ανάγκες. Εξοπλιζόμαστε δια του αφοπλισμού! 

Σχετικό ρεπορτάζ 

Το edolio5 το είχε γράψει από τις 6 Μαρτίου! Από τους Αμερικανούς θα πάρουμε τις φρεγάτες. Πέταξαν εκτός τους Ολλανδούς επειδή διατηρούν... ναύσταθμο στην Τουρκία. Νταραβερτζήδες, μεσολαβητές και εκδότες περιμένουν στην ουρά για μεροκάματο.