Οι "σουλατσαδόροι" των καναλιών... μετά από κάθε δολοφονία! Ανύπαρκτοι, ντεντέκτιβ της Ομονοίας και κουτσομπόληδες παριστάνουν τους ειδικούς. Η ευθύνη των ΜΜΕ με τους "πουθενάδες" για τα νούμερα της τηλεθέασης. Νέο φρούτο η "ψυχολόγος" της Καρολάιν.


Του Άρη Σπίνου

«Δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρουσιάζεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, Βάσω Μπουκουβάλα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Μια ακόμη περίπτωση, στις πολλές, αναδεικνύεται με αφορμή την δολοφονία Καρολάιν. Μια "ψυχολόγος" είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια και αφού συστηνόταν με μια ιδιότητα που δεν είχε απολάμβανε την διαφήμιση της προς άγρα πελατών. Τα ίδια και τα ίδια. Ντεντέκτιβ της ομονοίας, συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, και άλλοι "ειδικοί" παριστάνουν τους ειδήμονες στην πάταξη του εγκλήματος. Όχι μόνο δεν ξέρουν τι τους γίνεται αλλά προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία ως "παπαγαλάκια" ότι όλα πάνε καλά. Φυσικά την ευθύνη την έχουν αυτοί που τους καλούν. Δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη ενός που γνωρίζει αλλά πως θα γεμίσουν τον χρόνο μιας εκπομπής με κάποιον που παριστάνει τον ειδικό