Άρχισε ο κύκλος αίματος στο Μαξίμου! Ο Δημητριάδης καρφώνει με δημοσιεύματα τον Γεραπετρίτη ότι έχει στήσει δικό του "μαγαζί" με "πελάτες" κόντρα στην κυβέρνηση.



Του Άρη Σπίνου

Στα μαχαίρια βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό οι 2 "σολίστες" του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γεραπετρίτης. Δημοσιεύματα που στάζουν φαρμάκι για το δεύτερο μοιράζονται αφειδώς από τον πρώτο. Εδώ που τα λέμε δεν ΄έχει και άδικο. Μεγάλη δυσαρέσκεια μαθαίνω ότι προκαλεί σε υπουργούς, κόμμα αλλά και κύκλους του Μαξίμου ο ταλαντούχος κύριος Γεραπετρίτης!

Με προσωπική ατζέντα, δημόσιες σχέσεις που αποσκοπούν στην προσωπική του προβολή, εξυπηρετήσεις σε τρίτους που προκαλούν κινδύνους για την κυβέρνηση, στρογγυλέματα σε κρίσιμα ανοιχτά θέματα αλλά και ειδικές σχέσεις με την διαπλοκή, ο υπουργός Επικρατείας έχει υπερβεί το μετρό!

Πολλά λόγια, αμπελοφιλοσοφίες, νταραβέρια με media και παράγοντες, ο . Γεραπετρίτης αναδεικνύεται σε ευάλωτο κρίκο της κυβερνητικής αλυσίδας εκθέτοντας με τη στάση του το Μαξίμου, όπως συνέβη ήδη με την εμπλοκή του σε θέματα εκκλησίας και αθλητισμού μεταξύ άλλων! Όλα αυτά τα εκμεταλλεύεται ο ψηλός των υπογείων του Μαξίμου και του δίνει και καταλαβαίνει. Άλλους επιχειρηματίες προωθεί ο ένας και άλλους ο άλλος. Ο καθένας στο μαγαζί του... κάνει ξεχωριστό κουμάντο. Είναι προφανές ότι θα μείνει ένας από τους 2 και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Κάτι μου λέει ότι ο νικητής θα είναι ο ανιψιός.