Ο "ταρίφας" του υποκόσμου και το Καλάσνικοφ! "Ο Φουρθιώτης έψαχνε στον υπόκοσμο "συμβολαιογράφο" για 2 δημοσιογράφους". Πληροφοριοδότης ενημέρωσε τον Βαξεβάνη για το "θέατρο" με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του π. manager της Τζούλιας.... 11 μέρες πριν συμβεί (!) και για το σχέδιο δολοφονίας 2 δημοσιογράφων... με εντολή Μένιου! Εκτός Ελλάδος έφυγε ο Στέφανος Χίος εδώ και 10 μέρες.


Του Άρη Σπίνου

Πολλές φορές στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε πολλούς ως γραφικούς και αποφασίζουμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους, αλλά τελικά διαπιστώνουμε ότι κάναμε λάθος. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο εκδότης Κώστας βαξεβάνης κατήγγειλε, τα οποία και δημοσιοποίησε, ότι στις 6 Απριλίου 2021 απογευματινή ώρα τον επισκέφθηκε στο γραφείο της εφημερίδας κάποιος που δεν κατονόμασε, αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι έχει καταγράψει τη συνάντηση ο έμπειρος δημοσιογράφος με ήχο και εικόνα και του κατήγγειλε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ψάχνει στον κόσμο της νύχτας προκειμένου να βρει κάποιον για να τον εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Επιπλέον του είπε ότι ο Φουρθιώτης για να δείξει ότι κινδυνεύει, θα βάλει ανθρώπους να πυροβολήσουν το σπίτι που έχει στην Εκάλη, προκειμένου να του επιστραφεί η Αστυνομική φρουρά που είχε. Δυστυχώς στις 17 Απριλίου, 11 μέρες αργότερα ο πληροφοριοδότης του Βαξεβάνη επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Ένας κουκουλοφόρος με επιδεικτικό τρόπο στάθηκε μπροστά στην κάμερα ασφαλείας που ήταν έξω από τη Βίλα Φουρθιώτη και άρχισε να πυροβολεί αποχωρώντας σε λίγα λεπτά. Παρών στη συνάντηση όπως αναφέρει ο Βαξεβάνης με τον πληροφοριοδότη του, ήταν και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης τριάντης. Το επόμενο πρωί ο Τριάντης επικοινώνησε με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών και την ενημέρωσε για τις πληροφορίες που είχε. Προφανώς η ενεργοποίηση τον Βαξεβάνη για να δημοσιοποιήσει τα όσα είχαν συμβεί ήταν το γεγονός ότι στις 16 Απριλίου μία μέρα δηλαδή πριν την “επίθεση” στο Φουρθιώτη αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντάλλαξαν πυρά στην περιοχή της Εκάλης με δύο ένοπλους κουκουλοφόρους. Είναι αυτονόητο ότι ο βαξεβάνης θεωρεί ότι οι ένοπλοι αυτοί αποτελούσαν το υπόλοιπο σενάριο... του 50% που δεν έχει εκτελεστεί μέχρι σήμερα, κατά εντολή Φουρθιώτη. Ένα γεγονός επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ο πληροφοριοδότης μίλησε στους δημοσιογράφους και για έναν ακόμη δεξιό δημοσιογράφο για τον οποίο υπήρχε συμβόλαιο εξόντωσης. Ο βαξεβάνης δεν είπε το όνομά του όταν δημοσιοποίησε όλα τα παραπάνω. Ίσως το γεγονός σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του edolio5 ότι ο Στέφανος Χίος βρίσκεται εκτός Ελλάδος εδώ και δέκα ημέρες να κρύβει το όνομα που δεν ανακοίνωσε ο βαξεβάνης. Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο για την δολοφονία Χίου είναι ακόμη ανεξόφλητο. Είναι πλέον βέβαιο ότι μετά την παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών που ήδη έγινε από σήμερα το πρωί θα σχηματιστεί δικογραφία στην οποία ο πληροφοριοδότης θα πει ονόματα και διευθύνσεις με τηλέφωνα. Ήδη η πιάτσα μιλάει για το γνωστό “Ταρίφα” στον οποίο προτάθηκε να εκτελέσει το συμβόλαιο αλλά αρνήθηκε. Αλήθεια ή ψέματα θα φανεί στο προσεχές μέλλον. θυμηθείτε το. τα Έργα και ημέρες Φουρθιώτη δεν έχουν τελειώσει και θα πάρει πολλούς μαζί του στο βούρκο που έχει αποφασίσει να κολυμπήσει. Γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από όσα γράφουμε. Όλα στην ώρα τους. Όταν αποκαλυφθούν δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας για την σπείρα που λειτουργεί ως παρακράτος προκειμένου να εξυπηρετήσει άνομα συμφέροντα… σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο.

Το edolio5 προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Μένιο Φουρθιώτη αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία. Είναι αυτονόητο ότι θα φιλοξενήσουμε την άποψη όποτε και αν το θελήσει.