Άλλαξαν τον νόμο για χάρη του! Χαρίζουν 2 πανελλήνιες τηλεοπτικές άδειες στον Βρυώνη για να πουλάει κατσαρόλες. "Μου το έχει υποσχεθεί ο Γρηγοράκης" λέει ο ίδιος.


Του Άρη Σπίνου 

Μπορεί ο Καναλάρχης Βρυώνης να κονόμησε με την μεσολάβηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν πούλησε το Epsilon στο Σαββίδη, μπορεί να υποστήριξε προεκλογικά την Γεννηματά και τον Βαρουφάκη, αλλά πάντα βρίσκει τρόπους να κολλάει στην εξουσία. Αυτή την φορά να είναι καλά ο Δημητρίαδης ή ο "Γρηγοράκης" όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.

Για τα μάτια του Βρυώνη και μόνο  αλλάζει τους κανόνες του ανταγωνισμού και την ουσία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών η πρόβλεψη του νομοσχεδίου Πέτσα για τη χορήγηση, με έμμεσο τρόπο, αδειών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου σε... ψυχαγωγικούς σταθμούς και τον αποκλεισμό πλήρους δικαιώματος δημιουργίας ενημερωτικών σταθμών πανελλαδικής κάλυψης.

Παράγοντες της αγοράς εκφράζουν την ενόχλησή τους για την επιμονή της κυβέρνησης στην έμμεση πριμοδότηση ενός επιχειρηματία που θα αποκτήσει με ελάχιστο κόστος, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, το δικαίωμα σε εθνική εμβέλεια, προκειμένου να πουλάει κατσαρόλες και σόμπες με υπόδικο για κακούργημα τηλεπωλητή έχοντας μόλις 10 εργαζόμενους, χωρίς δημοσιογράφους, «δανειζόμενος» ουσιαστικά την όποια ειδησεογραφία από το internet.

Ο Βρυώνης με 2 κανάλια σήμερα (EXTRA - "E") αλλά και με τις πλάτες... του αφανούς πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη θα γεμίσει μίξερ και ατμοκαθαριστές  την Ελλάδα και φυσικά τους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελβετία.