Υποψήφιος στην Α' Αθηνών... και πολύ είναι! Πεσμένα τα "φτερά" του "Mr Εμβόλιο". "Δώσε μάχη για να εκλεγείς βουλευτής και μετά βλέπουμε". Το κρυφό ραντεβού Μητσοτάκη - Αβραμόπουλου.



Του Άρη Σπίνου 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edolio5, o Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε πρόσφατα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αφού του αποκλείστηκε κάθε πιθανότητα για υπουργοποίηση κατέληξαν στην επιστροφή του στην Α΄Αθήνας.

Εκεί θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές που, πιθανότατα, θα διεξαχθούν εντός του 2021.


Μέχρι χτες ο Αβραμόπουλος μοίραζε No-paper ότι γίνετε υπουργός από μέρα σε μέρα. Τα πρόθυμα παπαγαλάκια το μετέφεραν χωρίς φυσικά να νοιάζονται ότι διαψεύδονται.


Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Αβραμόπουλος ήταν τελευταία φορά υποψήφιος στην Α΄Αθηνών στις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Θα βρεθεί, δε, αντιμέτωπος με τους (κατά σειρά εκλογής στις εκλογές του 2019) Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλη Κικίλια, Θανάση Πλεύρη, Νικήτα Κακλαμάνη, Άγγελο Συρίγο, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Φωτεινή Πιπιλή, οι οποίοι (ειδικά οι δύο πρώτοι, των οποίων οι σχέσεις με τον Κ. Μητσοτάκη είναι χείριστες), δεν βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα του πρώην ευρωπαίου Επιτρόπου.

Αλλά και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη που, επίσης, έχει «κλείσει» μία θέση στην Α΄Αθήνας και, μέσω Μαξίμου, επιχειρεί να παίξει «δίδυμο» με τον Δ. Αβραμόπουλο.

Η νέα εκλογική μάχη θα είναι εύκολη. Ο κ. Δημήτρης έχει βγει από την πιάτσα πολλά χρόνια και δεν αποκλείετε να πλασαριστεί ακόμη και στην τελευταία σειρά των εκλόγιμων θέσεων