Η Ε.Υ.Π. του... τροχού της τύχης! Ιδού η πράκτορας Ιωάννα Αλ. με δράση σε μυστικές αποστολές... που έπαιξε σε τηλεπαιχνίδι στο STAR! "Εμένα δεν με κουνάει κανείς. Είναι φίλος μου ο Δημητριάδης".


Του Άρη Σπίνου 

Όσοι έβλεπαν τον "τροχό της τύχης" την Πέμπτη 5/11 στο STAR και έτυχε να υπηρετούν στην Ε.Υ.Π. δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Μια επιχειρησιακή υπάλληλος, που θα πρέπει κατεξοχήν να κρύβει το πρόσωπο της, ήταν παρούσα στο παιχνίδι με γελάκια και πολύ όρεξη! Τα όσα συμβαίνουν στην Ε.Υ.Π. αυτήν την περίοδο δεν έχουν προηγούμενο. Τα καμώματα της γνωστής Ιωάννας Αλ. που είχε απασχολήσει την υπηρεσία της και στο παρελθόν με φωτογραφίες που διέρρευσαν και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, (είναι στην διάθεση του edolio5) έγιναν  ακόμη πιο έντονα. Τα email  και τα τηλεφωνήματα στο edolio5 κατά την διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού έπεσαν βροχή "Κοιτάξτε το κατάντημα μας". Αυτό ήταν σχεδόν το πανομοιότυπο περιεχόμενο των μυνημάτων. Σε μια περίοδο που η Ε.Υ.Π. θα πρέπει να βρίσκετε με το δάχτυλο στην σκανδάλη, μια επιχειρησιακή πράκτορας "φάτσα κάρτα" συμμετέχει σε ένα τηλεπαιχνίδι πανελλήνιας εμβέλειας ακόμη και με το πραγματικό της όνομα κρεμασμένο με ταμπελάκι στο στήθος! Όπως ενημερωθήκαμε η συγκεκριμένη κυρία Ιωάννα Αλ. έχει ανοιχτή γραμμή με το μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα με τον διευθυντή του γραφείου του Προθυπουργού Γρηγόρη Δημητρίαδη. Ίσως αυτό να αποτελεί και το όπλο της, αφού παραμένει στην θέση της χωρίς κανείς να τολμά να της πει κουβέντα. Στο παρελθόν βέβαια, όπως μάθαμε, η σχέση της με συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έλυνε και έδενε στην υπηρεσία της έδινε τότε αντίστοιχη υπεροπλία.