Το "κουρασμένο" παρελθόν του Ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη έγινε δύναμη για το μέλλον! Το διαμάντι της Σύρου - ELEANA BOUTIQUE HOTEL - αναζητά "αδελφάκια" στις Κυκλάδες και την Γερμανία.

Του Άρη Σπίνου

Δεν είναι η πρώτη και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία φορά που το "δύσκολο" παρελθόν για έναν άνθρωπο τον πεισμώνει και λειτουργεί ως βατήρας για να μεγαλουργήσει... αύριο.

 

Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία-στολίδια των Κυκλάδων  που ανήκει στον επιχειρηματία Νίκο Χάλαρη πολύ σύντομα θα αποκτήσει άλλα 3 αδερφάκια. Ο έμπειρός ξενοδόχος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά 2 ξενοδοχείων 4 αστέρων σε νησιά των Κυκλάδων, αξίας 5.500.000 ευρώ και ενός ακόμη στην Γερμανία αξίας, 3.100.000 ευρώ. Ο ίδιος μιλώντας στο edolio5 για τις νέες επιχειρηματικές του προοπτικές είπε: "Πολλοί θα προσπαθήσουν να σε κρατήσουν με τα χέρια τους για να σου κόψουν την φόρα. Μπορεί να το καταφέρουν για λίγο. Από εσένα εξαρτάται όμως αν δώσεις δύναμη στην ψυχή σου και δεν πας απλά μπροστά αλλά πετάξεις πιο ψηλά από ότι νόμιζες και ο ίδιος. Τα κατάφερα με την βοήθεια όσων με εμπιστεύτηκαν."