Το "αγαπημένο παιδί" του ΣΚΑΙ! Ο χρεοκοπημένος επικοινωνιολόγος με τις ακάλυπτες επιταγές! "Δάγκωσε" αγρότες για να τους πουλήσει τα προϊόντα στο εξωτερικό.


Του Άρη Σπίνου 

Όταν η απάτη έχει όνομα. Μεγάλα χρέη έχει στην πλάτη του γνωστός επικοινωνιολόγος, αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ από "φάγωμα" που έκανε σε Έλληνες αγρότες για να μεσολαβήσει με τις δήθεν γνωριμίες του στην Κυβέρνηση προκειμένου να πουληθούν τα προιόντα του στο εξωτερικό. 

Όχι μόνο τα προϊόντα των αγροτών (και συγκεκριμένα το λάδι) ουδέποτε πωλήθηκε αλλά ο συγκεκριμένος μετρ της επικοινωνίας κατηγορείται ότι χρέωσε με υπέρογκες αμοιβές τους «πελάτες» του.
Το αποτέλεσμα ήταν οι επιταγές της οποίες είχε στα χέρια του από τους συγκεκριμένους αγρότες να μην καλυφθούν ποτέ. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο ίδιος, διαισθανόμενος προφανώς, το «φιάσκο» το οποίο θα ακολουθούσε λόγω των πλημμελών υπηρεσιών που προσέφερε φρόντισε να «γυρίσει» τις επιταγές οι οποίες εν τέλει κατέληξαν σε τρίτα πρόσωπα.

Και τώρα ο γνωστός και προβεβλημένος επικοινωνιολόγος ο οποίος φέρεται να ηγείται εταιρείας για την οποία έχουν εκδοθεί κατασχετήρια, τρέχει και δεν φτάνει. Ο ίδιος πάντως διαδίδει ότι έχει πλάτη τον Αλαφούζο και δεν τον πειράζει κανείς!