Δολοφονία του ξενοδόχου Χάλαρη στην Σαντορίνη! Στην "προσωπική του ζωή" και σε κυκλώματα τοκογλυφίας στο νησί έχει επικεντρωθεί η ασφάλεια για να βρει τους δράστες.


Του Άρη Σπίνου 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο μυστηριώδης θάνατος του 69χρονου ξενοδόχου της Σαντορίνης, Νίκου Χάλαρη ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο ξενοδοχείο του στην Οία!

Οι ιατροδικαστές Πειραιά εξέτασαν ένα ολοκληρωτικά καμμένο πτώμα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ δύσκολο να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου του Νίκου Χάλαρη. Ελήφθησαν τμήμα της σωρού για ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες πιθανόν να φωτίσουν τις συνθήκες του θανάτου του.

Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ απομακρύνεται το κίνητρο της ληστείας καθώς ο δράστης ή οι δράστες δεν πήραν το πανάκριβο ρολόι του Νίκου Χάλαρη που το φορούσε κανονικά στον καρπό του.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν περιορισμένης έκτασης πυρκαγιά σε έναν μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν του συγκροτήματος που χρησιμοποιούνταν και ως κουζινάκι, αλλά, όταν πήγαν, είδαν ότι οι φλόγες είχαν κάψει μόνο τον 69χρονο Νίκο Χάλαρη

Το χρηματοκιβώτιο

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στους χώρους του ξενοδοχείου, πάντως, οι αστυνομικοί εντόπισαν άθικτο το χρηματοκιβώτιο του ξενοδόχου, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή έρευνας στους χώρους. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχε κάποιος άλλος εκεί παρά μόνο ο άτυχος 69χρονος, ο οποίος χρησιμοποιούσε συχνά τον μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν και ως τόπο διαμονής.

Από το Σάββατο βρίσκονται στο όμορφο νησί των Κυκλάδων κλιμάκια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διενεργούν λεπτομερείς έρευνες στον χώρο της δολοφονίας του ξενοδόχου. Ο χώρος έχει σφραγιστεί για να μην υπάρξει αλλοίωση στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Χάλαρης κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα ληστείας χωρίς να βρεθούν οι θύτες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν την "προσωπική ζωή" του επιχειρηματία και κυκλώματα τοκογλυφίας που υπάρχουν στο νησί αφού έγινε γνωστό ότι είχε δανειστεί ένα μεγάλο ποσό.