Ο πόλεμος των εξοπλιστικών!Πήραν από τα χέρια του Χούμπαυλη... 3 δις ευρώ!Ο άσπονδος "φίλος" Χατζημηνάς και ο καυτός φάκελος που μοιράζει ο... π. υπουργός άμυνας!


Του Άρη Σπίνου

Ο Χρήστος Χούμπαυλης που αλώνιζε στις προμήθειες οπλικών συστημάτων με κάθε κυβέρνηση το φυσάει και δεν κρυώνει!Με διάφορα no paper σε "διατεθειμένα πενάκια" προσπαθεί να πείσει ότι είναι ακόμη στο παιχνίδι των εξοπλισμών.Το παραμύθι λοιπόν που πλασάρει στην πιάτσα είναι ότι :" Την προμήθεια από την ΠΑ μεταχειρισμένων μαχητικών Rafale πρότειναν οι Γάλλοι με παράλληλη επαναγορά των παλαιοτέρων μαχητικών Mirage-2000EGM/BGM."Ουδέν ψευδέστατο!

 Όλη η πιάτσα θεωρούσε ότι ο έμπορος όπλων Χρήστος Χούμπαυλης θα είναι ο ευνοημένος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.Η παραγγελία για την αναβάθμιση των εξοπλιστικών της χώρας μας από τους Γάλλους θα περνούσε από το ταμείο του κ.Χρήστου αφού είναι αντιπρόσωπος των αντιπροσωπιών τους.Μόνο ο άσπονδος "φίλος" του Κρίστιαν Χατζημηνάς,που κάνει την ίδια δουλειά,έλεγε ότι ο Χούμπαυλης θα μείνει με τον Μουτζούρη στο χέρι.Τελικά είχε απόλυτο δίκιο.Την δουλειά την πήραν οι Αμερικανοί μαζί με τους Γερμανούς και τους Ισραηλινούς φίλους τους .Το παιχνίδι στο κόσμο των εξοπλιστικών κρύβει εκατοντάδες εκ. ευρώ.Τον τελευταίο καιρό διακινείται στα δημοσιογραφικά γραφεία ένας κόκκινος φάκελος που αφορά εικονικά τιμολόγια του κ.Χρήστου!

Όπως μάθαμε την διακίνηση την κάνει π. υπουργός του Εθνικής Άμυνας για να κάψει τον...ταμία του.Η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει κλείσει δικαστικά αλλά παραμένει ανοικτή...ηχογραφικά. Θα επανέλθουμε.