Μόνο στο edolio5!Στο έλεος των χρεών 160 εκ. ευρώ άφησε η Αγγελική Φράγκου το μικρό αδερφό της Γιαννάκη!Του παίρνουν σπίτια,σκάφη και... ψάχνουν τα κρυμμένα!



Του Άρη Σπίνου

Οι δανειστές του Γιάννη Φράγκου έχουν βάλει σκοπό να τον "τελειώσουν οικονομικά".Τα  χρέη της τάξεως των 160 εκατ. ευρώ που δημιούργησαν άστοχες επιχειρηματικές κινήσεις του γόνου της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας είναι τεράστια.
Οι πλειστηριασμοί μπορεί προς το παρόν να ανεβλήθησαν αλλά θα επανέλθουν.Όλα δείχνουν ότι η αδερφή του Αγγελική τον έχει αφήσει στην τύχη του αφού και αυτή έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο πλειστηριασμός που είχε προγραμματιστεί για το σκάφος αναψυχής του Ιωάννη Φράγκου να μην είχε  ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά όλα αυτά προς το παρόν. 

 οι περιπέτειες για τον εφοπλιστή δεν τελειώνουν εδώ καθώς οι δανειστές του έχουν εκχωρήσει σε servicers οι οποίοι προσπαθούν να εισπράξουν, χρέη της τάξεως των 160 εκ ευρώ που δημιούργησαν άστοχες επιχειρηματικές κινήσεις του γόνου της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας Φράγκου.
Έτσι τρέχει παγκόσμιος έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων ο οποίος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποδίδει όπως αναφέρουν πηγές με γνώση της υπόθεσης τόσο σε επίπεδο ανεύρεσης τραπεζικών λογαριασμών όσο και παγίων στοιχείων.
Πέραν του παγκόσμιου ελέγχου περιουσιακών στοιχείων που έχουν αποκρυβεί έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού για δύο πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που έχει στην Ελλάδα ο Γιάννης Φράγκος.
Πρόκειται για το Grand Chalet στην Κηφισιά το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βγει στο σφυρί την επόμενη χρονιά με τιμή εκκίνησης της τάξεως των 6 εκ ευρώ ενώ φαίνεται να έχει κοστίσει 25 εκατ.
Επίσης στο σφυρί αναμένεται να βγει το εμβληματικό ακίνητο της οικογένειας Φράγκου που ήταν η έδρα της εταιρίας στην οδό Δεληγιώργη στην Κηφισιά.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν φαίνεται σε αυτήν την κρίση το μέλους της οικογένειας Φράγκου να απλώνει χέρι βοηθείας η Αγγελική,που δεν βρίσκετε και στα καλύτερα της αφού άντλησε από την αγορά  μέσω ομολογιακού 500 εκ δολάρια με ιδιαίτερο τσιμπημένο αφού 
δεν  επιτόκιο της τάξεως του 10,75%.