Μόνο στο edolio5!Ένα ρεπορτάζ-φωτιά με ονόματα. Σε ποιον εκτελεστή έχει "χρεώσει" η ασφάλεια τις δολοφονίες των Καραγιάννη-Γρίβα-Αναγνωστάκη στον υπόκοσμο της νύχτας.

Του Άρη Σπίνου

Εύλογα θα μπορεί να πει κάποιος ότι το "χρέωμα" μια δολοφονίας σε κάποιον που είναι δολοφονημένος ή ζει  είναι μια εύκολη λύση για την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην αφήνει ανοικτούς φακέλους και εκτίθεται!Είναι αλήθεια επίσης όμως πως όλες οι δολοφονίες, ή σχεδόν όλες, που δικαστικά έχουν μείνει ανεξερεύνητες, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο και για τους ερευνητές της δίωξης ανθροπωκτονιών. Οι πληροφορίες από τα δίκτυα της νύχτας οργιάζουν κάθε φορά που τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών παίρνουν σάρκα και οστά.
Είναι άλλο πράμα όμως η πληροφορία και άλλο η απόδειξη που μπορεί να μεταφραστεί σε δικογραφία.Το edolio5 παρουσιάζει σήμερα 3 δολοφονίες ανθρώπων με βαρύ παρελθόν που έχουν χρεωθεί σε ένα πρόσωπο ως φυσικό αυτουργό. Η πρώτη δολοφονία είναι της Κατερίνας Αναγνωστάκη, γνωστή με το χαϊδευτικό «Bella_Mafia»

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε «γαζωμένη» από Καλάσνικοφ στο υπόγειο πάρκινγκ μέσα στην κατάμαυρη Mercedes με τα φιμέ τζάμια στο πολυτελές συγκρότημα της Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά. Ήταν καθισμένη στη θέση του οδηγού και δολοφονήθηκε την ώρα που επέστρεφε σπίτι της.

Η Bella φέρεται να είχε δώσει την εντολή για την δολοφονία συντρόφου γνωστού νονού της νύχτας,επειδή είχε συνάψει ερωτική σχέση με το δικό της σύντροφο.


Η δεύτερη ήταν στις 9 το πρωί της 27ης Ιουνίου 2018 στο Παλαιό Φάληρο όπου δολοφονήθηκε ο διαβόητος βαρυποινίτης Καραγιάννης, γνωστός και ως «Σαμπρέλα», λόγω του πάχους της κοιλιάς του.

Ο Καραγιάννης, είχε διανυκτερεύσει σε διαμέρισμα φίλης του και κατέβηκε για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να φύγει. Ο «Σαμπρέλας», φέρεται να είχε δώσει την εντολή για να δολοφονηθεί στο Χαϊδάρι ο επιχειρηματίας Βασίλης Στεφανάκος.

Η τελευταία είναι του Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε στις 3-5-2017, όταν με το αυτοκίνητό του, άφηνε το γιό του ακριβώς στην πόρτα του δημοτικού σχολείου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις αυτές δολοφονίες έχουν χρεωθεί στον Παναγιώτη Σιτοκωσταντίνου που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2019 στα Μανιάτικα του Πειραιά, μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.

Ο 52χρονος, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και εκβιασμούς κι ανήκει σε ομάδα «νονού» της νύχτας, σε βάρος του οποίου είχε γίνει στο παρελθόν δολοφονική απόπειρα. Μάλιστα, το 2010, το ίδιο θύμα είχε γίνει και πάλι στόχος αγνώστων, όταν τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι.

43049826_494128591068869_5229802975634915328_n.jpg

Αυτός είναι ο Παναγιώτης Σιτοκωσταντίνου όπου εξασκείτε στην σκοποβολή σε ιδιωτική λέσχη.