Μόνο στο edolio5!Ο νεαρός εραστής του μεγαλομετόχου Super Market που...φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί τις ιδιαίτερες στιγμές τους!Ένας επικείμενος εκβιασμός στα σκαριά.

A quarter of gay men report casual sex during UK lockdown | aidsmap
Του Άρη Σπίνου 

Το γράφουμε τώρα που είναι νωρίς μήπως προλάβουμε τα χειρότερα.Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια από τις πιο παλιές αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας. Με πολλά φρέσκα προϊόντα από όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως από ένα νησί.Ο μεγαλομέτοχος του; Μεγάλος σε ηλικία με αδυναμία στους άντρες. Και καλά κάνει. Δικαίωμά του είναι. Όμως το νεαρό μελαχρινό τεκνό του έχει κάνει πολλές ζημιές στην επιχείρηση. Μιλάει άσχημα σε υπαλλήλους και διοικητικά στελέχη ενώ βουίζουν οι διάδρομοι για τα δωράκια και τα χρήματα που τρώει από τον μεγαλομέτοχο.

Το θέμα έχει συζητηθεί και στο σωματείο των εργαζομένων, μέλη του οποίου διαθέτουν και φωτογραφίες από εξόδους γλέντια και άλλα γούστα την στιγμή που στην επιχείρηση απολύονται εργαζόμενοι και γίνονται συνεχείς περικοπές.Αυτή όμως  είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι ο επικείμενος...εκβιασμός.Ο Νεαρός Λατίνος θέλοντας να διαφημίσει τον πλούσιο εραστή του σε φίλους και γνωστούς φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί τις ιδιαίτερες στιγμές.Τι θα γίνει αν αυτές...παραπέσουν  σε "κακά παιδιά" ;