Έκανε...λοβοτομή το "Σαλβινάκι"!-Φέτος ούτε λέξη για την επέτειο θανάτου του Γ.Παπαδόπουλου ενώ πέρσι ήταν παρόν και στην πρώτη σειρά !Στο τέλος θα αλλάξει και το όνομα του.!

Του Άρη Σπίνου 

Τι να σου κάνει το έρημο το παρελθόν όταν σε κυνηγάει και εσύ θέλεις να το προσπεράσεις!Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η "εσωτερική μάχη" του νέου,προς το παρόν άνεργου,εθνοσωτήρα, π. βουλευτή της Χ.Α. θα είναι συνεχής και χωρίς νικητή.Προσπαθώντας να πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με χουντικά στοιχεία,νεοναζί και όλα τα παρεμφερή απειλεί με μηνύσεις και αγωγές σε όσους αναφέρουν κάτι τέτοιο.
Για να γίνει πιο πειστικός σε αυτό φέτος,δεν έβγαλε ούτε μια αράδα ανακοίνωση για την επέτειο θανάτου, στις 27/6,του Γιώργου Παπαδόπουλου,σε αντίθεση με το προηγούμενο μαγαζί του που έκανε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα που διατηρεί ακόμη για νέους πελάτες.Βέβαια ο "άνεργος Σαλβίνι" δεν είχε ξεχάσει  να πάει πέρσι (φωτό) αφού τότε ¨πούλαγαν" αυτός και η καμαρίλα "Παπαδόπουλο με το κιλό"!Δεν θα αποτελεί καμία έκπληξη εάν ανακοινώσει ως μέλος του νέου κόμματος του την Λιάνα Κανέλλη για να δείξει την δημοκρατικότητα που το διέπει και την επιτυχή λοβοτομή που έχει κάνει.

1

φωτό από το περσινό μνημόσυνο.Ο"άνεργος Σαλβίνι" με τα χέρια στην τσέπη δεξιά.