Το Κολωνάκι γέμισε με αφίσες «επικηρυγμένων» διαρρηκτών.Της κόλλησε διευθύνων σύμβουλος πασίγνωστης εταιρείας.

Χωρίς τίτλο
edolio5 team 

Οι δρόμοι του Κολωνακίου γέμισαν αφίσες με τα πρόσωπα διαρρηκτών!Στην εν λόγω αφισοκόλληση προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος λονδρέζικης εταιρία software που διατηρεί διαμέρισμα σε γειτονιά στο Κολωνάκι.Στις αφίσες απεικονίζονται οι διαρρήκτες όπως τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του, με το θύμα να αναφέρει ακριβώς το περιστατικό και όσες πληροφορίες διαθέτει, ζητώντας από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να βοηθήσει, δίνοντας γενναιόδωρη αμοιβή.




Η διάρρηξη που έγινε σε μια από τις πιο πλούσιες γειτονιές του κέντρου, συνέβη το Σάββατο μεταξύ 21.30 έως 03.00 ξημερώματα Κυριακής, όταν τουλάχιστον 3 άνδρες παραβίασαν την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στις 22:02.

Αφού έσπασαν την πόρτα, περίμεναν περίπου μια ώρα πριν εισέλθουν στο διαμέρισμα, πιθανόν για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία μέσω κρυφού συστήματος συναγερμού.



Στο διαμέρισμα, το οποίο αναστάτωσαν πλήρως, έμειναν τουλάχιστον 3 και αποχώρησαν με κοσμήματα, οικογενειακά κειμήλια, μεγάλης αντικειμενικής και συναισθηματικής αξίας.

Όπως αναφέρει το θύμα, οι δράστες ενδέχεται να είχαν «σταμπάρει» το διαμέρισμα, ίσως μέσω κάποιου ντελιβερά, διανομέα φειγ-βολάν ή κάποιας άλλης επίσκεψης στην πολυκατοικία με κάποια αφορμή.



Το θύμα προτρέπει τον οποιοδήποτε έχει κάποια σχετική πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των διαρρηκτών «και για να κάνουμε την γειτονιά μας πιο ασφαλή» να επικοινωνήσει μαζί του στον αριθμό του τηλεφώνου που αναγράφεται στην αφίσα ή μέσω email.

Η Αστυνομία ωστόσο, δεν συμφωνεί με την αυτή την πρακτική και ζήτησε από το θύμα να κατεβάσει όλες τις αφίσες που είχε αναρτήσει.