Δεν τους άντεξε!Χαφιέ τον ανέβαζαν-ρουφιάνο τον κατέβαζαν!Μούτζωσε τον "Πατριώτης της Κονόμας" και ο Παναγιώταρος και...μετακομίζει(;) στο μαγαζί του "Mr 25.000"!

Κατάθεση πρώην πυρηνάρχη ΧΑ: Ο Λαγός σε «ρόλο μπράβου», ο ...
Του Άρη Σπίνου

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν!!Τον είχαν"βρομίσει"τόσο πολύ με χυδαίους χαρακτηρισμούς,για "Ρουφιάνος της Ασφάλειας","Χαφιές της ΕΥΠ" και άλλα παρόμοια,που δεν άντεξε.Ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Χ.Α.,Ηλίας Παναγιώταρος αποτελεί πλέον παρελθόν από τις τάξεις της.Χωρίς ανακοίνωση,ήδη εδώ και αρκετές μέρες ο Παναγιώταρος έχει κόψει κάθε δεσμό με το μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας. Άλλωστε τις σχέσεις Παναγιώταρου με "Πατριώτη της Κονόμας" της έχουμε αναφέρει στο edolio5.
  Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 λοξοκοίταξε προς το νέο μαγαζί του "Mr 25.000" αλλά δεν γνωρίζουμε εάν ολοκληρώθηκε...το deal!Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι σχέσεις Γερμενή και Παναγιώταρου είναι χείριστες και αυτό το γεγονός αποτελεί δυσκολία για συνύπαρξη.Αυτός ίσως είναι και ο λόγος της "παγωμένης σχέσης" εδώ και αρκετές μέρες του Γερμενή με τον "Mr 25.000".Απομακρυσμένος και χωρίς καμία σχέση είναι  πλέον από την καμαρίλα της μπόχας του τεμπέλη της Πεύκης,και ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Γιώργος Σπυρόπουλος,όπως και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης,Τριανταφυλλούδης που υπήρξαν από τα πιο δραστήρια μέλη της.Η διάλυση της Χ.Α. είναι γεγονός σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.