ΔίκηΤοπαλούδη!!Σε παραλήρημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ο κατηγορούμενος για δολοφονία.Έβριζε χυδαία μέχρι και τον δικηγόρο του!!

edolio5 team

"Θεατρικός" παραλογισμός του Έλληνα κατηγορούμενου για το βιασμό και δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, εκτυλίχθηκε σήμερα, Τρίτη, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.Πριν ολοκληρωθεί η σημερινή διαδικασία, ο πατέρας του θύματος ξέσπασε οργισμένος όταν άκουσε τον 21χρονο κατηγορούμενο,. αλβανικής καταγωγής, να υποστηρίζει ότι είχε συνευρεθεί με την Ελένη Τοπαλούδη αλλά με τη συναίνεσή της.


Ο 23χρονος Έλληνας κατηγορούμενος, ειδικότερα, πριν προσέλθουν στο δικαστήριο οι δικαστές και η εισαγγελέας άρχισε να μιλάει απευθυνόμενος στα άδεια έδρανα των δικαστών, λέγοντας πως δεν είναι δολοφόνος και πως δεν τον εκπροσωπεί ο συνήγορος του, Θόδωρος Μαντάς.

Στο παραλήρημα του ο κατηγορούμενος ανέφερε πως ζητά αποδείξεις για όσα του καταλογίζουν.

«Δεν είμαι δολοφόνος, δεν είμαι βιαστής. Μόνος μου θα εκπροσωπήσω των εαυτό μου. Όλα τα έκανε ο άλλος. Είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής, το ξέρουν όλοι», ανέφερε μονολογώντας.

Απευθυνόμενος στην άδεια καρέκλα της Εισαγγελέως της Έδρας, ανέφερε: «Κυρία εισαγγελέα θέλω αποδείξεις. Θέλουν να με σταυρώσουν σαν τον παππού μου. Εγώ την Ελένη την βοήθησα, έκλαψα για την πάρτη της».

Στη συνέχεια στράφηκε κατά του συγκατηγορουμένου του Αλβανού, απειλώντας τον ότι «θα του σπάσει τα κόκαλα», αλλά κατά της γιαγιάς του που επιχείρησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς της «φύγε μακριά, όλο το σόι μακριά μου».

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο κατηγορούμενους.

Όταν ανέβηκαν στην Έδρα οι δικαστές, ο Ροδίτης κατηγορούμενος απευθύνθηκε στην πρόεδρο:

Κατηγορούμενος: Θέλουν να με βάλουν φυλακή άδικα, θα εκπροσωπήσω μόνος μου τον εαυτό μου …

Πρόεδρος: Έχετε άλλον συνήγορο

Κατηγορούμενος: Μόνος μου…

Πρόεδρος: Πως είστε;

Κατηγορούμενος: Σούπερ.

Πρόεδρος: Έχετε καταναλώσει ουσίες;

Κατηγορούμενος: Ναρκωτικά.

Πρόεδρος: Που τα βρήκατε;

Κατηγορούμενος: Μαγικά.

Εισαγγελέας: Έχετε διάθεση νομίζω …πηγαίνετε προς τα πίσω.

Κατηγορούμενος: Φεύγω από το δικαστήριο.



Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε αν επιθυμεί να ανακαλέσει την εντολή του προς το συνήγορο του Θ. Μαντά, ο 23χρονος απάντησε πως δεν επιθυμεί να εκπροσωπείται από τον μέχρι τώρα συνήγορο του. Το δικαστήριο όρισε δύο νέους δικηγόρους και διέκοψε την συνεδρίαση για δύο ώρες.

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνωστεί έγγραφο του γιατρού των φυλακών για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του 23χρονου προκαλώντας την αντίδραση του κατηγορουμένου: "Πάλι ψέματα να ακούσουμε".

Σύμφωνα με το ιατρικό έγγραφο του ψυχιάτρου των φυλακών που ανέγνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, ο 23χρονος έχει «καλή λειτουργικότητα, καλή κριτική ικανότητα».

Μάλιστα ο ψυχίατρος επεσήμανε πως η απουσία του κατηγορουμένου στην προηγούμενη συνεδρίαση, δεν οφείλεται στη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, καθώς αντίστοιχη αγωγή ελάμβανε ο κατηγορούμενος και πριν ένα μήνα...

Από την πλευρά του ο μέχρι σήμερα συνήγορος του τόνισε ότι βιώνει αυτή τη συμπεριφορά από τον εντολέα της, εδώ και ένα μήνα, προκαλώντας τον εκνευρισμό του 23χρονου, λέγοντας του: «Σκάσε και εσύ…».

Το ...θεατρικό παραλήρημα του κατηγορουμένου έκρινε η εισαγγελέας λέγοντας απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο: «Εδώ, αυτά που ξέρετε δεν περνάνε, θα έχετε άλλη ποινή ή ηρεμείτε ή φεύγετε. Η παράσταση τελείωσε, αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε».

«Κάθαρμα, αλήτη»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη λίγο αργότερα αντέδρασε έντονα όταν άκουσε τον 21χρονο κατηγορούμενο να λέει ότι είχε συνευρεθεί με τη κοπέλα αλλά με τη συναίνεσή της. «Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…», είπε ο πατέρας, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητά να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Την ίδια στιγμή ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου