Μόνο στο edolio5!!To βόλεμα του Γερμενή από τον "Mr 25.000" στην Ευρωβουλή...για να μην την κοπανήσει-Οι φωτογραφίες από το μπαρμπούτι-Με το ένα πόδι εκτός και ο "υπαρχηγός" Συμιγδαλάς!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγος Χ.Α.
Του Άρη Σπίνου

Πριν ξημερώσει... επιβεβαιωθήκαμε πλήρως!!Εδώ είχαμε γράψει από τις 15/1  για τον διορισμό του π.βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή στο νέο μαγαζί του "Mr 25.000" προκειμένου να μην αποχωρήσει.Έτσι και έγινε .Στο μεροκάματο μπήκαν και 2-3 ακόμη που έχουν άμεση σχέση με τις καταθέσεις που προηγήθησαν στην δίκη της Χ.Α..Επειδή όμως  είναι πολύ λεπτά ζητήματα αυτά προς το παρόν δεν θα αναφέρουμε λεπτομέρειες.Προς το παρόν όμως!
Ως προς το διορισμό της λογίστριας Μπαρμπαγιάννη, στον "Mr 25.000" που είναι και λογίστρια του έτερου ευρωβουλευτή Κωσταντίνου που υποτίθεται ότι δεν λένε Καλημέρα,πολύ σύντομα οι αποκαλύψεις θα κάνουν πάταγο!!Επειδή σε αυτό το άρθρο είπαμε να μην γράψουμε πολλά σας παραθέτουμε ακόμα 2 γεγονότα.1)'Έφτασαν στο email του edolio5 2 φωτογραφίες τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο από ένα "καρέ" που το μπαρμπούτι πήγαινε σύννεφο.Ένας εκ των παιχτών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!.2)Ο Συμιγδαλάς που πουλάει τα βιβλία του Πλεύρη και παριστάνει τον υπαρχηγό στο μαγαζί του "Mr 25.000" σύντομα θα κουνήσει το μαντίλι και θα ακολουθήσει τον δρόμο του Μόλαρη.