Πληρώθηκε;4.837.723 ευρώ για πολεοδομικές αυθαιρεσίες!!Πρόστιμο "μαμούθ" για το περιβόητο μουσείο όπλων του υπόδικου για εγκληματική οργάνωση Αναστάσιου Πάλλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παλλης μουσειο
Του Άρη Σπίνου

Για να πάμε στο σήμερα πρέπει να αναφερθούμε στο χθες.Νοέμβριος 2013.Περιπολικά της Αστυνομίας είχαν αποκλείσει δύο χωματόδρομους στη Βάρη που οδηγούν στο στρατιωτικό μουσείο του τότε  καταζητούμενου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, καθώς διεξαγόταν έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για παράνομο οπλισμό. Καμουφλαρισμένο με ελαιόδενδρα σε μια γούβα της αττικής γης και περιτειχισμένο με μπετόν και λαμαρίνες, το περίφημο μουσείο ήταν  σχεδόν αθέατο από την οδό Λαμπτρών.
Καμία πινακίδα δεν οδηγούσε σε αυτό. Καμιά επιγραφή δεν κοσμούσε  την πύλη του. Παρότι είχε προβληθεί σε κύκλους συλλεκτών ως σπουδαίο μουσειακό εγχείρημα, παρέμενε  ανώνυμο.
Η Αστυνομία είχε πραγματοποιήσει εκεί έρευνα για παράνομο οπλισμό και στις 9 Απριλίου του ίδιου έτους. Λίγες ημέρες αργότερα ο Αναστάσιος Πάλλης συνελήφθη.Ας έρθουμε στο σήμερα.Στις 24/1/18 ο υπάλληλος της πολεοδομίας Μαρκοπούλου,Κίτσος Νικόλαος κάνει αυτοψία στην θέση Άγιος Δημήτριος Χέρωμες στο Κορωπί προκειμένου να διαπιστώσει αυθαίρετες κατασκευές σε οικόπεδο όπου τοποθετούνταν καθημερινά κοντέινερς αγνώστου περιεχομένου όπως αναφερόταν στην καταγγελία της Γ.Α. στις 15/12/17 στην υπηρεσία πολεοδομίας Μαρκοπούλου.Ο υπάλληλος Κίτσος θυροκολλεί την αυτοψία που έκανε στις 11/4/18 με Α.Π. 2094 την έκθεση του στην είσοδο του οικοπέδου...ιδιοκτησίας του Αναστάσιου Πάλλη.Σύμφωνα με την έκθεση καταγράφονται πρόστιμα 4.837.723 ευρώ!!!Την έκθεση συνοδεύει το σκαρίφημα της καταγραφής όπου περιγράφονται οι παράνομες εργασίες!!Είναι προφανές ότι ο χώρος αυτός με τα δεκάδες κοντέινερς που καταλαμβάνουν 1311 τ.μ.(!),τα στέγαστρα που καταλαμβάνουν 1500 τ.μ.(!)είναι το νέο μουσείο όπλων,Τάνκ και Αεροπλάνων του Αναστάσιου Πάλλη.Προς το παρόν του ερώτημα του ρεπορτάζ είναι εάν πληρώθηκαν τα ποσά των προστίμων και τι ενέργειες έχει κάνει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας δόμησης του δήμο Μαρκοπούλου για αυτήν την υπόθεση.Ακούμε πολλά και διαδίδονται ακόμα περισσότερα.


Να θυμίσουμε ότι ο Αναστάσιος Πάλλης είναι υπόδικος μαζί με τον Βίκτωρ Ρέστη για εγκληματική οργάνωση. Επίσης είναι υπόδικος μαζί με τον π.βουλευτή Μιχελάκη για υπόθεση δωροδοκίας