Τα πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ από εφορία και πολεοδομία για τo Metro Mall δεν πτοούν τον ομογενή Κωσταντίνου για νέο εμπορικό κέντρο


Αποτέλεσμα εικόνας για μετρο μαλλ κωνσταντινου
Του Άρη Σπίνου

(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Η πολυπληθής ομάδα νομικών και οικονομικών συμβούλων του Παναγιώτη Κωνσταντίνου, που πέρασε  την είσοδο της επιτροπής 70Α στην οδό Πανεπιστημίου, δεν κατάφερε να «σώσει» τον πανίσχυρο επιχειρηματία από το πρόστιμο των 5,5 εκ ευρώ που του είχε επιβάλλει η ΦΑΕ Πειραιά.

Δίκη Χρυσής Αυγής.Τα έγραφα της δικογραφίας γελοιοποιούν την απολογία Ζαρούλια!!Ο συνήγορος του Μίχου διαμαρτυρήθηκε για την ανοχή της προέδρου που επιτρέπει στο "Πατριώτης της Κονόμας"να καταθέσει όποτε θέλει!!

Του Άρη Σπίνου
Μόλις δεκατρία λεπτά κράτησε η απολογία της Ελένης Ζαρούλια, που είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και ανήκει στον στενό ηγετικό πυρήνα της οργάνωσης.Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί της κατηγορούμενης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αναμένονταν με μεγάλο ενδιαφέρον ως προάγγελος της γραμμής που θα ακολουθήσει ο "Πατριώτης της Κονόμας".Η Ελ. Ζαρούλια είπε ότι ενημερώθηκε εκ των υστέρων από τη δικογραφία, και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπου υιοθέτησε τον καταφανώς ψευδή ισχυρισμό ότι ο Αρχηγός ενημερώθηκε το επόμενο μεσημέρι από την ίδια, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία της Μεσογείων που την πληροφορούσαν για τις έρευνες της Αστυνομίας.

Δίκη Energa-Hellas Power:Κάτι δεν πάει καλά!!Χωρίς σχεδόν καμία ερώτηση από το δικαστήριο οι απολογίες Φλώρου και Μηλιώνη

Του Άρη Σπίνου
Σχεδόν απαρατήρητη και με διαδικασία-εξπρές κύλησε η δίκη για ένα από τα αποκαλούμενα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον χώρο της ενέργειας με βασικούς κατηγορούμενους τον Αριστείδη Φλώρο και τον Βασίλη Μηλιώνη.Την Παρασκευή (11.10.19), ολοκληρώθηκε η αποδεικτική διαδικασία με απολογίες κατηγορουμένων και ακολουθεί η αγόρευση του εισαγγελέα κ. Πρασσά στη δευτεροβάθμια δίκη της ENERGA-Hellas Power.Πάντως, έγκυροι και έμπειροι νομικοί παρατηρητές σχολίαζαν αρνητικά και με έντονο προβληματισμό την fast track διαδικασία που ακολούθησε γενικά το εφετείο (30 μόλις συνεδριάσεις έναντι 90 πρωτόδικα).

Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας για την"ψεύτικη" αγόρευση του εισαγγελέα στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Του Άρη Σπίνου
Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αγόρευση του Εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, που δίκασε και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους τρεις δολοφόνους του ποινικολόγου και αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α. Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Δίκη για τα χαμένα εκατομμύρια του γηροκομείου Αθηνών.Ορατός παραμένει ο κίνδυνος να αθωωθούν όλοι λόγο...μιας δήλωσης!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπουμπας Γηροκομειο αθηνων
Του Άρη Σπίνου
Ορατός παραμένει ακόμη ο κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα η πολύκροτη δίκη για το πολύπαθο Γηροκομείο Αθηνών. Αν αυτό γίνει, τότε μιλάμε πρακτικά για πέταμα στον κάλαθο των αχρήστων αρκετών σελίδων του βαρύτατου κατηγορητηρίου εναντίον του άλλοτε πανίσχυρου προέδρου του, αρχιμανδρίτη Μπούμπα και των δυο συγκατηγορουμένων του.