Δίκη Χρυσής Αυγής.Τα έγραφα της δικογραφίας γελοιοποιούν την απολογία Ζαρούλια!!Ο συνήγορος του Μίχου διαμαρτυρήθηκε για την ανοχή της προέδρου που επιτρέπει στο "Πατριώτης της Κονόμας"να καταθέσει όποτε θέλει!!

Του Άρη Σπίνου
Μόλις δεκατρία λεπτά κράτησε η απολογία της Ελένης Ζαρούλια, που είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και ανήκει στον στενό ηγετικό πυρήνα της οργάνωσης.Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί της κατηγορούμενης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αναμένονταν με μεγάλο ενδιαφέρον ως προάγγελος της γραμμής που θα ακολουθήσει ο "Πατριώτης της Κονόμας".Η Ελ. Ζαρούλια είπε ότι ενημερώθηκε εκ των υστέρων από τη δικογραφία, και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπου υιοθέτησε τον καταφανώς ψευδή ισχυρισμό ότι ο Αρχηγός ενημερώθηκε το επόμενο μεσημέρι από την ίδια, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία της Μεσογείων που την πληροφορούσαν για τις έρευνες της Αστυνομίας.
Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός έχει ήδη καταπέσει από την τηλεφωνική επικοινωνία Λαγού – Μιχαλολιάκου στις 00:38, δηλαδή λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου και ενώ ο περιφερειάρχης Λαγός έχει ήδη μιλήσει με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γ. Πατέλη,όπως προκύπτει από αναγνωστέα έγραφα της δικογραφίας.Αλλά τη Ζαρούλια διαψεύδουν και τα δεκάδες ρεπορτάζ που αναπαρήχθησαν σε όλα τα Μ.Μ.Ε. που έγραψαν ότι:"Ο Σπίνος έχει καταθέσει ότι από τις τρεις μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Αρχηγό, ο οποίος έπαιρνε και άλλους τηλέφωνο στην αγωνία του να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. «Μήπως κοιμάται με τον σύζυγό μου ο Σπίνος και όχι εγώ;», απάντησε η Ελ. Ζαρούλια και απέφυγε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση λέγοντας: «Μετά δεν ξέρω τι έγινε, ίσως πήγε ο σύζυγός μου από τα γραφεία, ρωτήστε τον ίδιο»Εν το μεταξύ Ο συνήγορος του N. Μίχου εξέφρασε αντιρρήσεις για την απόφαση του δικαστηρίου να εξαιρεθεί από την αλφαβητική σειρά των κατηγορούμενων ο Ν. Μιχαλολιάκος και δήλωσε κώλυμα του εντολέα του να απολογηθεί στις 17 Οκτωβρίου αντί του Μιχαλολιάκου. Ο Ν. Μίχος πρόσφατα καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός, μαζί με τον Ι. Λαγό, για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο «Συνεργείο» της Ηλιούπολης. Κατά τη διάρκεια της δίκης για την επίθεση αυτή άλλαξε δικηγόρο, κατήγγειλε τον προηγούμενο ότι εκτελούσε οδηγίες του Μιχαλολιάκου και ακολούθησε διαφορετική υπερασπιστική γραμμή από τον Ι. Λαγό. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα απολογηθεί ο Μιχαλολιάκος.