Άφού η παρέα του Μαξίμου τον "έστυψε", τον πέταξε στα σκυλιά!Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 300.000 ευρώ στο Epsilon και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες.Ο Βρυώνης έψαχνε τον Φλαμπουράρη στο τηλέφωνο! Στο ΕΣΡ υπάρχουν και καταγγελίες για στημένους διαγωνισμούς που γίνονται σε εκπομπές του καναλιού που μοιράζουν...ανύπαρκτα αυτοκίνητα!!



Αποτέλεσμα εικόνας για Βρυώνης
Του Άρη Σπίνου

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε ένα αρκετά «τσουχτερό» πρόστιμο στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη.Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η απόφαση της 26ης Μαρτίου για αναστολή της λειτουργίας του καναλιού για επτά ημέρες και πρόστιμο 300.000 ευρώ.Δια μέσου της μητρικής εταιρείας «Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε» επιβλήθηκε η ποινή  καθώς ο σταθμός, περιφερειακής εμβέλειας, αναμετέδωσε το πρόγραμμα του εκτός Αττικής, μέσω συνεργαζόμενων καναλιών, κατά παράβαση των προβλεπόμενων διατάξεων. 

Ρυθμιστής του εκλογικού αποτελέσματος στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και της "αυριανής ημέρας" θα είναι σύμφωνα με δημοσκόπηση για το "Πρώτο Θέμα" ο Παναγιώταρος

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλίας παναγιώταρος
«Αν την Κυριακή είχαμε περιφερειακές εκλογές, ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Αττικής;». Αυτό ήταν το ερώτημα σε δημοσκόπηση της RASS που διενεργήθηκε για το «Πρώτο Θέμα».

Πλακώθηκαν στα μπουνοβρισίδια δημοτικοί σύμβουλοι της Ν.Δ και του ΚΚΕ στον Άγιο Δημήτριο {Αποκαλυπτικό Βίντεο}

Του Άρη Σπίνου
Επίθεση με βρισιές καταγγέλλει ότι δέχτηκε , από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης  «Νέα Πνοή»,που στηρήζετε απο την Ν.Δ με επικεφαλείς τον Πρεκετέ λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, η υποψήφια δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώτα Δήμου.

Απίστευτο!Επέβαλαν καθεστώς kim jong un στο facebook. Ολοκληρωτική φίμωση της Χρυσής Αυγής. Απαγορεύεται οποιαδήποτε κοινοποίηση ή αναφορά!!!

Του Άρη Σπίνου

Ανήμερα Μ. Πέμπτη αποφάσισε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook να επιβάλλει ολοκληρωτική φίμωση και παντελή αποκλεισμό στην Χρυσή Αυγή.