Άφού η παρέα του Μαξίμου τον "έστυψε", τον πέταξε στα σκυλιά!Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 300.000 ευρώ στο Epsilon και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες.Ο Βρυώνης έψαχνε τον Φλαμπουράρη στο τηλέφωνο! Στο ΕΣΡ υπάρχουν και καταγγελίες για στημένους διαγωνισμούς που γίνονται σε εκπομπές του καναλιού που μοιράζουν...ανύπαρκτα αυτοκίνητα!!



Αποτέλεσμα εικόνας για Βρυώνης
Του Άρη Σπίνου

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε ένα αρκετά «τσουχτερό» πρόστιμο στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη.Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η απόφαση της 26ης Μαρτίου για αναστολή της λειτουργίας του καναλιού για επτά ημέρες και πρόστιμο 300.000 ευρώ.Δια μέσου της μητρικής εταιρείας «Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε» επιβλήθηκε η ποινή  καθώς ο σταθμός, περιφερειακής εμβέλειας, αναμετέδωσε το πρόγραμμα του εκτός Αττικής, μέσω συνεργαζόμενων καναλιών, κατά παράβαση των προβλεπόμενων διατάξεων. 
Το κανάλι δεν θα λειτουργήσει από τις 13 έως τις 19 Μαΐου.Η απόφαση του ΕΣΡ έκρινε την «πρόθεση σημαντική έως απόλυτη» και ότι υπήρξε ταύτιση του προγράμματος του σταθμού με άλλα τέσσερα περιφερειακά κανάλια, και παράνομη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης. Όσο για το επιπλέον χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε γιατί οι περισσότερες εκπομπές του καναλιού έχουν ανατεθεί σε τρίτους, κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.Σύμφωνα με πληροφορείες ο Βρυώνης έψαχνε εναγωνίως τον Κολλητό του Φλαμπουράρη αλλά... μάταια.Όπως  είναι σε θέση να γνωρίζει  το edolio5 στο ΕΣΡ υπάρχουν καταγγελίες και για στημένους διαγωνισμούς που γίνονται σε εκπομπές του καναλιού που μοιράζουν...ανύπαρκτα αυτοκίνητα !!!