Απίστευτο!Επέβαλαν καθεστώς kim jong un στο facebook. Ολοκληρωτική φίμωση της Χρυσής Αυγής. Απαγορεύεται οποιαδήποτε κοινοποίηση ή αναφορά!!!

Του Άρη Σπίνου

Ανήμερα Μ. Πέμπτη αποφάσισε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook να επιβάλλει ολοκληρωτική φίμωση και παντελή αποκλεισμό στην Χρυσή Αυγή.Οι αποκλεισμοί που επιβάλει η πλατφόρμα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατά της Χρυσής Αυγής είναι γνωστοί από χρόνια. Εθνικιστικά προφίλ πέφτουν, ενώ αναρτήσεις και κοινοποιήσεις με εθνικιστικό περιεχόμενο χαρακτηρίζονται αυτόματα ως "βίαιες και ρατσιστικές" και αποκλείονται άμεσα.Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξάλλου δεν μπορούν να έχουν προφίλ και αν καταφέρνουν για κάποια περίοδο να το κρατούν ανοιχτό, μετά από λίγο μπλοκάρονται παντελώς!!
Χθες τo Facebook προχώρησε σε ολοκληρωτική φίμωση της φωνής της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα, αποκλείοντας... προληπτικά οποιαδήποτε κοινοποίηση ή ανάρτηση από το xryshaygh.com, επειδή "αυτός ο σύνδεσμος παραβιάζει τους όρους της κοινότητας".Σχετικά με αυτό το γεγονός η Χ.Α εξέδωσε ανακοίνωση
"Τους ενημερώνουμε πως για ακόμη μια φορά θα κάνουν μια τρύπα στο νερό και ότι η Αλήθεια της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ φιμώνεται.
Σε ένα μήνα από τώρα θα έχουμε εκλογές και από τις κάλπες δεν θα βγουν likes και shares, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι στήριξης και εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή και στην "Ελληνική Αυγή" σε όλη την Επικράτεια!
Τέλος, ενημερώνουμε τον κ. Ζούκερμπεργκ πως υπάρχουν κι άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη...."