ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΣΧΗΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ



ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Το στοίχημα που δεν πληρώθηκε,από "χοντρό παιχνίδι" που έγινε στην λέσχη του Παναγιώτη Κουρεμένου ήταν η αιτία της δολοφονίας του το βράδυ της παρασκευής από άγνωστο,σύμφωνα με πληροφορίες Η φημισμένη λέσχη του Καγιά που στο παρελθόν ήταν το στέκι όλων των επωνύμων είχε περάσει πλέον στα χέρια του "κοντού"  Παναγιώτη Κουρεμένου.

O ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!


ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
O καλύτερος όλων αποδείχτηκε τελικά  ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Με πολλαπλά ταξίδια στις ΗΠΑ τα τελευταία 4 χρόνια ,πληρωμένα τα έξοδα από τα Ν.Π.Δ.Δ που είναι πρόεδρος , γνώρισε αρκετούς Ομογενείς.

Εξώγαμο παιδί «καίει» εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό κόμματος!Όλα με ήχο και εικόνα!


Σχετική εικόνα
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Τον ύπνο του έχει χάσει  πολιτικό στέλεχος,που ετοιμάζεται να νεκρό-αναστηθεί με τις ευρωεκλογές αφού το κόμμα του βρίσκεται σε ποσοστά 0,5%.. Η «παράνομη»  σχέση που είχε στο παρελθόν,με την άλλοτε ζωηρή ξανθιά   έμεινε έγκυος,και ο μικρός "Σπυράκος"κάθε μέρα όλο και μεγαλώνει και περρισότερο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!! Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ-ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ-Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο MR ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

 O πονοκέφαλος για την αστυνομία γύρω από την υπόθεση Μαυρίκος παραμένει παντελής έλλειψη συνεργασίας με τις αρχές του απαχθέντος δημιουργεί νέα ερωτηματικά.  Eπρόκειτο για απαγωγή ή για μία πολυήμερη «κράτηση» με στόχο την απόσπαση χρημάτων αλλά ίσως και την επίλυση οικονομικών ζητημάτων;

Ανάκληση...μετά θάνατον, της απόφασης για την απόλυση της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών Φώφης Μπουλούτα, η οποία είχε πιάσει τον γιο του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει.

fvfi-mpoulouta-630x336 Θυμίζουμε για όσους ξέχασαν ή δεν έμαθαν ποτέ τι είχε συμβεί.Τότε, (το 2013) πρόεδρος του Δ.Σ. του Κολλεγίου Αθηνών ήταν ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, ενώ η εκπαιδευτικός Φ.Μπουλούτα έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2017.

Διαψεύδει ο Δεστεμπασίδης ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση NOVARTIS : «Δεν ονομάζομαι ούτε Μάξιμος Σαράφης ούτε Αικατερίνη Κελέση»


Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: «Δεν ονομάζομαι ούτε Μάξιμος Σαράφης ούτε Αικατερίνη Κελέση»«Δεν συμφώνησα στη δημοσιοποίηση της ιδιωτικής συνομιλίας που είχα με τον δημοσιογράφο του newpost.gr» αναφέρει σε δήλωση την οποία απέστειλε στα ΜΜΕ το πρώην στέλεχος της Novartis Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης.