O ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!


ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
O καλύτερος όλων αποδείχτηκε τελικά  ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Με πολλαπλά ταξίδια στις ΗΠΑ τα τελευταία 4 χρόνια ,πληρωμένα τα έξοδα από τα Ν.Π.Δ.Δ που είναι πρόεδρος , γνώρισε αρκετούς Ομογενείς.
  Έκανε συνέδρια γιά ''ιατρικό τουρισμό'' στην Ελλάδα, προσκλήθηκε από πρόεδρους της ομογένειας των Η.Π.Α  σε εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο γιά εορτασμό της 25ης Μαρτίου, συμμετείχε ως επίσημος πρσκεκλημένος σε παρελάσεις ανά τις παροικίες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε !! Τόσες γνωριμίες με αποκαλούμενους ''επιφανείς Ομογενείς'', φυσικό ήταν να έχουν και...υλικά αποτελέσματα. 'Ετσι, Ελληνοαμερικανοί ιατροί, ειδικά στο Σικάγο, βοηθούν με χρήμα την προεκλογική του εκστρατεία, για τη περιφέρεια Αττικής μετά από αίτημά του.Μιλάμε για πάρα πολλά λεφτα!!Τι και αν  τον κατηγορούν τώρα, ότι σπατάλησε 5 εκατ. ευρώ γιά ταξίδια στο εξωτερικό.. Ο πρ. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Π. Γαλάτουλας, τον προσκαλούσε ως ''επίσημο'' στην παρέλαση. Το ίδιο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σικάγου Κ. Χανιωτάκης, αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μόντρεαλ. Φυσικά τους το ζητούσε ο κ. Πατούλης.Παράλληλα, ο κ. Πατούλης, στα πολλαπλά ταξίδια του στις ΗΠΑ, ερχόταν σε επαφή και με ιατρούς της Ομογένειας, γιά τα περίφημα -και χωρίς πρακτική αξία- ''συνέδρια'' περί ''ιατρικού τουρισμού'' στην Ελλάδα, γιά τα οποία πλήρωναν δημόσιοι Οργανισμοί και υπουργεία της χώρας μας φυσικά. Οι ιατροί αυτοί, κλήθηκαν πρόσφατα να ''συνδράμουν'' οικονομικά και άτυπα, στην προοεκλογική του εκστρατεία, ενώ η κόρη πρόεδρου ημιδιαλυμένης ελλην. Ομοσπονδίας Συλλόγων στις ΗΠΑ, ''προσλήφθηκε'' στο προεκλογικό επιτελείο'' του δήμαρχου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής.Δεν γνωρίζουμε αν η ελληνική νομοθεσία επιτρέπει αδήλωτες εισφορές σε υποψήφιους γιά δημόσιες θέσεις, από άτομα ή συμφέροντα στο εξωτερικό. Απλά καταγράφουμε το γεγονός και φυσικά αν ο ίδιος το επιθυμεί ας μας απαντήσει.