Η φυλάκιση του Ιερέα Κλεομένη ξεμπρόστιασε τον "Πατριώτη της Κονόμας" και τoν "Mr 25.000".Τα "μεγάλα λόγια"των "Πατριωτών" με τα καβούρια στις τσέπες.

Αποτέλεσμα εικόνας για "Πατριωτης της Κονόμας"Με 25.000
Του Άρη Σπίνου

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η  ΣΥΛΛΗΨΗ του π.Κλεομένη. Ο καθένας μπορεί να διαφωνεί μαζί του για τον ακτιβιστικό τρόπο που διεκδικεί και προβάλει αυτά που πιστεύει.Κακό στην πατρίδα του όμως ή σε κάποιον άνθρωπο δεν έχει κάνει.Φανατικός με τις ιδέες του,αλλά Έλληνας.Ο   π.Κλεομένης είχε καταδικαστεί ερήμην τον Νοέμβριο 2018 από το δικαστήριο της Λάρισας σε 18 μήνες φυλάκιση και 7500 ευρώ πρόστιμο για ένα αυγό που πέταξε σε ένα (σύγχρονο) εβραϊκό μνημείο.
Εδώ και 3 εβδομάδες βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές του Ναυπλίου.
Δυστυχώς το πρόστιμο που του επιδίκασε το δικαστήριο, πήρε προσαύξηση 110% (ναι καλά διαβάσατε, ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ τοις εκατό! σε μόλις ΕΝΑ χρόνο), ξεπερνώντας σήμερα τις 15.000 ευρώ. Βλέπετε τι ωραία που λειτουργεί και το κράτος και η δικαιοσύνη και η αστυνομία και η δημοσιογραφία όταν «πρέπει»; Κατηγορούμενοι σε σκάνδαλα Siemens, χρηματιστηρίου, λίστας Λαγκάρντ, Energa, εξοπλιστικά, ή σκάνδαλο παιδεραστίας στη Μολδαβία, όπως ο πρώην σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη,πέφτουν «στα μαλακά» και αν χρειαστεί αλλάζουν ακόμη και τον ποινικό κώδικα ώστε όταν μετά από χρόνια εκδικαστεί η υπόθεση, τα αδικήματα να έχουν παραγραφεί. Όμως ένα αυγό σε (εβραϊκό) μνημείο θα πρέπει να τιμωρείται αδυσώπητα και παραδειγματικά.Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για να μαζευτούν χρήματα προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεομενης πατερΑν δεν μαζευτεί το ποσό, ο π.Κλεομένης θα πρέπει να εκτίσει όλο αυτό το ποσό με πρόσθετους μήνες/έτη φυλάκισης. Αν/όταν μαζευτεί το ποσό, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί και να ξαναγυρίσει «στο δρόμο» εκεί που έδινε ραντεβού τα δύο τελευταία χρόνια ΚΑΘΕ Σάββατο ανελλιπώς : έξω από το γκρεμισμένο παρεκκλήσι της Παναγίας Ελευθερώτριας, έξω από το τζαμί στο Βοτανικό.Ας έρθουμε τώρα στους "Πατριώτες"που έχουν βάλει στην τσέπη και συνεχίζουν να βάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα και σφυρίζουν αδιάφοροι για την υπόθεση αυτή.Όταν χρειαζόντουσαν τον π.Κλεομένη τον χρησιμοποιούσαν ως "Βιτρίνα"για να δείξουν ότι ακολουθούν την πίστη μπας και αρπάξουν κανέναν ψήφο.Η πλάκα είναι ότι διαφημίζουν κιόλας την ανάγκη για...τον έρανο αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει κανείς τους.Τα χρήματα που χρειάζεται ο π.Κλεομένης για να αποφυλακιστεί είναι ένα μηνιάτικο από τα 60 που θα πάρει ο "Mr 25.000"ενώ ο "Πατριώτης της Κονόμας" επί 7 χρόνια εισέπραξε μαζί με την συμβία του 1.260.000 ευρώ.Τα καβούρια όμως στις τσέπες τους κάνουν πάρτυ!!!Αυτοί είναι οι "Πατριώτες" του "Πάρτα όλα" και του "μην δίνεις τίποτα"