Ραντεβού στο εφετείο!!Η καταδίκη σε 7 δις ισόβια του "Πατριώτη της Κονόμας" έχει απονεμηθεί από τους εκατοντάδες συναγωνιστές του που πρόδωσε!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακοσ ντορα"
Του Άρη Σπίνου

Η αγόρευση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου σχετικά με την ενοχή των κατηγορουμένων στην δίκη της Χ.Α. ίσως να αποτελεί δευτερεύον λόγο μπροστά στα κακουργηματικά αδικήματα για τα οποία έχει ήδη "καταδικαστεί" ο "Πατριώτης της Κονόμας"και η παρέα του σε 7δις ισόβια από αυτούς που πρόδωσε χωρίς έλεος .

1)Βούτηξε μέσα στο μέλι με χέρια και πόδια και καταβρόχθισε και το κουτάλι που κρατούσε ως άπληστος .

2)Παραμέρισε εκατοντάδες συναγωνιστές του όταν του δόθηκε η ευκαιρία να τους μοιράσει ένα κομμάτι ψωμί,αφού φρόντισε όλη την φρατζόλα να την μοιραστεί με την οικογένειά του.

3) Σουλατσάρισε σε σαλόνια εφοπλιστάδων και εμπόρων όπλων πουλώντας κουπόνια πατριωτισμού και έγινε ένα με αυτούς που υποτίθεται ότι εναντιωνόταν όταν μιλούσε σε ταλαίπωρους και απελπισμένους που τον πίστευαν.

4)Ξέχασε γρήγορα του φίλους του και τους μετέτρεψε σε μια νύχτα σε έμμισθους ρουφιάνους με ψευδώνυμα,τρώγοντας ροφούς και γαριδοσαλάτες με Αμερικάνους πράκτορες 

5)Συκοφάντησε αυτούς που είχαν σταθεί δίπλα του σπαταλώντας την οικογενειακή τους περιουσία για να πληρώνουν παράβολα υποψηφίων, ως εραστές της "Ιερής Αγελάδας" επειδή έτσι του είπαν οι λογιστάδες του 

6)Κατέστρεψε επαγγελματικά τους ιδίους και τις οικογένειές τους πετώντας τις σάρκες τους μέσα σε κελιά,χωρίς να τους στείλει ούτε ένα πακέτο τσιγάρα για να μην τον τυλίξει ο καπνός από την τζούρα τους και τον μολύνει.

7)Άφιλος,αγνώμων,εγωιστής και οπαδός του Ιούδα.Όσοι τον γνώρισαν πλην αυτών που πήραν μεροκάματο των φωνάζουν πια με τα πραγματικά του ονόματα.

Υ.Σ. Η εμπλοκή του στην δολοφονία του Φύσσα ήταν και είναι πεποίθηση  μου ότι είναι ανύπαρκτη.Για αυτό άλλωστε κατέθεσα και στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπερασπίσεως.Ως προς αυτό η αγόρευση της εισαγγελέως ήταν ορθή.Όμως υπάρχουν και άλλα.Η αδύναμη μνήμη μου δεν τα θυμήθηκε.Ραντεβού στο εφετείο!!