Στο "κόκκινο" η ασφάλεια για τον άγριο Ξυλοδαρμό του συμβούλου του Χρυσοχοϊδη λίγα μέτρα από το υπουργείο."Το μήνυμα ήταν για τον υπουργό"λένε έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.Είναι η δεύτερη φορά που το χτυπάνε "μέσα στο σπίτι του"!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασακος γιαννης
Του Άρη Σπίνου

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε χθες (27/11) το βράδυ ειδικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μέλος της επιτροπής για τη βία σε αθλητικούς χώρους, στο παρκινγκ του σταθμού του μετρό Χαλανδρίου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού, έφυγε χθες το βράδυ από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε τον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.
Όταν πήγε στο παρκινγκ δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια αποχώρησαν.
Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες από όπου στη συνέχει αναχώρησε για το σπίτι του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία και τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται από την ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.Πάντως έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας δεν αποκλείουν το γεγονός αυτό να αποτελεί μήνυμα προς τον υπουργό ότι… «τον έχουν» όποτε θέλουν, αυτοί που το έστειλαν.Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που χτυπιέται άμεσος συνεργάτης του Χρυσοχοΐδη.Φυσικά η περίπτωση αυτή δεν συγκρίνετε αλλά αποτελεί παρόμοιο μήνυμα κατά τους ερευνητές της ασφάλειας Στις 20:09, 24 Ιουνίου 2010 ο 52χρονος Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Βασιλάκης, υπασπιστής του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, άνοιγε τον φάκελο-βόμβα που  εστάλη στο γραφείο του υπουργού και  έμελλε να του στερήσει τη ζωή.