Ηχητικό Ντοκουμέντο!!Συνέντευξη του Άρη Σπίνου στο Μάκη Βραχιολίδη για τα έργα και τις ημέρες του Μιχαλολιάκου και της παρέας του

Ειδήσεις και ενημέρωση | indobserver.gr
Του Μάκη Βραχιολίδη 
Φοβερές αποκαλύψεις στην εκπομπή μας από τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο (φωτό), μέχρι πρότινος στέλεχος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιός της στις περιφερειακές εκλογές Ακούστε εδώ (στα μπλέ γράμματα) το ηχητικό ντοκουμέντο από το 50.00'' ως το 58.54'' Αυτά είναι τα βασικά σημεία των αποκαλύψεων του Άρη Σπίνου, ο οποίος προκαλεί δημοσίως τον Νίκο Μιχαλολιάκο να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα" Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα... καταπίνουν όλα προκειμένου να παίρνουν τα 7.500 ευρώ τον μήνα! Όταν μετά τις εκλογές οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι εκτός Βουλής τότε θα ανοίξει το στόμα τους!
Η Ζαρούλια είναι η ιερή αγελάδα της Χρυσής Αυγής, το μόνο που ενδιαφέρει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εισπράττουν τα 7.500 ευρώ τον μήνα, κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους.Δεν είναι όμως όλοι στον ίδιο κουβά. Δεν είναι στον ίδιο κουβά ο Κασιδιάρης που δεν έχει δεύτερο πουκάμισο να φορέσει , διότι από τα 7.500 ευρώ που εισπράττει τα 6.000 ευρώ τα μοιράζει σε ανθρώπους στην περιοχή του. Ούτε ο Γιάννης Λαγός ανήκει στον ίδιο κουβά που μένει σε δύο δωμάτια μαζί με τη μητέρα του. Δυστυχώς ο Λαγός, εξαιτίας των αλητών που έχουν μαζευτεί στη Χρυσή Αυγή θα φάει φυλακή πάνω από 10 χρόνια.Υπαίτιος όλων αυτών που συρρίκνωσε την πατριωτική ψήφο είναι ο Μιχαλολιάκος, η Ζαρούλια, η κορούλα τους και 10 παιδάκια, που δεν είχαν δουλειά και μαζεύουν 7.500 ευρώ τον μήνα στο όνομα του κορόιδου που τους ψήφισε!Δεν είναι «κύριος» ο Μιχαλιάκος. Μην τον λές έτσι, χαλάς τη λέξη. Όταν είσαι κύριος έχεις ήθος, ευπρέπεια και δεν κοιτάζεις την τσέπη σου. Τον καλώ να δώσει στη δημοσιότητα ποιοι δουλεύουν στο κόμμα και στη Βουλή! Δεν υπάρχει γυναίκα ή συγγενής βουλευτή της Χρυσής Αυγής που να μην είναι διορισμένη ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή. Έχουν νεοπλουτίσει όλοι τους, έχουν βουτήξει το χέρι στο μέλι και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Δεν έγιναν ίδιοι με τους άλλους, έγιναν χειρότεροι! Δεν υπάρχει κάτι που να απολαμβάνει ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και να μην το απολαμβάνει και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τι αυτοκίνητα, τι Μερσεντές, τι δωρεάν τηλέφωνα, τι δάνεια από τράπεζες! Δεν υπάρχει πιο συστημικό κόμμα από τη Χρυσή Αυγή!Επειδή παρέσυρα μερικούς ανθρώπους να οδηγηθούν στη Χρυσή Αυγή τους ζητώ συγγνώμη δημόσια και θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να μην παραμένουν σε αυτό το κόμμα! Πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές θα φύγουν άλλοι 100.000 ψηφοφόροι από τη Χρυσή Αυγή. Δεν το αξίζουν να είναι στη Βουλή!"