ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Δυστυχώς,αν και ήταν αναμενόμενο,τα φαινόμενα παρακμής γαλάζιων πολιτευτών που γυρίζουν τα καφενεία,και πλασάρονται ως υπουργοί ξεκίνησαν νωρίς .Πολιτευτές Γ'εθνικής κατηγορίας,επικαλούμενοι τη στενή του σχέση με το πρόεδρο της Ν.Δ. τάζουν διορισμούς και μεγαλεία.Όπως κατήγγειλαν στο edolio5,πολλοί αναγνώστες μας οι πολιτευτές του νότιου τομέα στη Β Αθηνών,Νίκος Κωστόπουλος,Μιχάλης Σταυριανουδάκης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας .
 Διαδίδουν ότι το ψηφοδέλτιο φτιάχτηκε στα μέτρα τους,προκειμένου να εκλεγούν,σε συνεννόηση με το πρόεδρο της Ν.Δ.!!!Γεγονός που δεν δημιουργεί καθόλου θετική εντύπωση είναι και το ότι ο Σταυριανουδάκης ως εν ενεργεία δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού,κάνει το  προεκλογικό του αγώνα,απ΄τη καρέκλα του δημάρχου,με όλα τα έξοδα πληρωμένα,ενώ η πολιτική ηθική επιβάλει να παραιτηθεί. Προφανώς όμως θέλει να έχει δίπορτο για κάθε ενδεχόμενο!!Ο Κωστόπουλος περιφέρετε δεξιά και αριστερά συστηνόμενος ως αυριανός σίγουρος υπουργός,Είναι κρίμα τα φαινόμενα παρακμής να έχουν από τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο!! Αυτή την αλλαγή ονειρεύεται η Ν.Δ.;

Άρης Σπίνος