Στο έργο - φιάσκο του Ελληνικού τα μπάζα είναι βουνά αλλά ο Οδυσσέας Αθανασίου απολαμβάνει την πολυτελή θαλαμηγό του! Ο Σπύρος Λάτσης έστειλε τον γιο του Αλέξανδρο (που είναι ζωγράφος!) να επιτηρήσει το έργο για να μην συνεχίζεται η ξεφτίλα της οικογένειας. Το Colpo Grosso με την αύξηση του ορίου σε 800.000 ευρώ της Golden Visa για να μην βλέπουν οι 50 γόνοι που θέλουν να αγοράσουν οροφοδιαμερίσματα, την πλέμπα, που παίρνει τα «τσιμεντένια κουτάκια» που θυμίζουν «Ρωσικές» πολυκατοικιών.


edolio5 team

Τι και αν ο κόσμος που περνάει από το περιβόητο δήθεν «εμβληματικό» έργο του Ελληνικού βλέπει μόνο γερανούς που δεν κουνιούνται ; Σημασία έχει να κουνιέται στην θάλασσα με τη νέα πολυτελή θαλαμηγό που απέκτησε ο CEO της Lamda Οδυσσέας Αθανασίου, στα πλαίσια της δημιουργίας ενός προσωπικού του life style στην κοινή γνώμη.

Οι πληροφορίες λένε ότι σοβαρός προβληματισμός επικρατεί και στο επιτελείο του Σπύρου Λάτση που ήδη έχει στείλει τον γιο του Αλεξ Λάτση σε ρόλο επιτηρητή να επιβλέπει την εξέλιξη των έργων αλλά και των συμβατικών υποχρεώσεων με το Κράτος που έχουν αναληφθεί!

Και η ανησυχία είναι πλέον διάχυτη στους νοήμονες της κυβέρνησης, καθώς ούτε αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν δημιουργηθεί, ούτε χώροι πρασίνου, ούτε πλατείες, ούτε παιδικές χαρές, με εξαίρεση κάποιες εποχιακές εκδηλώσεις σε χώρους που διαμορφώνονται προσωρινά και αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, όπου καλούνται πρόσωπα δημόσια που λικνίζονται υπό τους ήχους μουσικής και τρώνε από τους πλούσιους μπουφέδες!!!

Η ζήτηση για τις εμπορικές χρήσεις είναι φθίνουσα, οι τράπεζες έφυγαν, το ίδιο και σοβαροί εμπορικοί οργανισμοί που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως και εμβληματικά σχολεία όπως το Κολλέγιο Αθηνών, μεταστρέψαν την αρχική τους πρόθεση!

Ακόμη όμως και το ζήτημα των κατοικιών προβληματίζει, δεδομένου ότι η πλήρης μαζικοποίηση με κατασκευή οικιστικών μπλοκ που παραπέμπουν στην πρώην Σοβιετική Ένωση, απειλεί με πτώση της ποιότητας, αλλά και των τιμών σε δεύτερο χρόνο!

Πάντως, το συνολικό πρόβλημα που παρουσιάζεται με την μειωμένη ζήτηση για απόκτηση διαμερισμάτων στις Σοβιετικού τύπου πολυκατοικίες, στην «πλάτη» των πλουσίων και των ολιγαρχών, επιδιώκει να επιλύσει η απόφαση της κυβέρνησης να ανεβάσει την Golden Visa στις 800 χιλιάδες ευρώ!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αισθάνονται σίγουροι, πως η απόφαση για την Χρυσή Βίζα είναι φωτογραφική και αποσκοπεί να διευκολύνει το δευτεροκλασάτο real estate του Ελληνικού, καθώς μόνο εκεί βρίσκεται μια μεγάλη δεξαμενή διαμερισμάτων και κατοικιών που πωλούνται γύρω από το ποσόν των 800 χιλιάδων ευρώ και πάνω…

Όσον αφορά τον γιό του Σπύρου Λάτση, Αλέξανδρο γεννήθηκε πριν 40 περίπου χρόνια στην Ελβετία όπου και έζησε μέχρι το τέλος των σχολικών του χρόνων. Στην συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο. Σπούδασε ζωγραφική κάτι που λάτρευε ως παιδί. Ζει στην Οξφόρδη και μάλιστα δεν εργάζεται με το πραγματικό του επίθετο και υπογράφει ως Αλέξανδρος Σπύρου. 

Όταν ήταν φοιτητής γνώρισε και ερωτεύτηκε την συμμαθήτριά του, την Τουρκάλα, Εντά Ακαλτούν. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που κράτησε τρία χρόνια και με την οποία πλέον συνεργάζονται στην εταιρία γραφικών τεχνών που διατηρεί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !