Αντιεξουσιαστής - μέλος της «Συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς» συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων και οδηγήθηκε το Σάββατο στον Κορυδαλλό! Η σύλληψη του 45χρονου για εμπλοκή με τα στελέχη των ΟΥΚ, η «ανατίναξη» του αγωγού της Αίγινας, τα εκρηκτικά TNT που βρέθηκαν και η λάθος διεύθυνση στον Πειραιά που είχε δώσει στις αρχές.


edolio5 team

Ξανά στην φυλακή  γνωστός αντιεξουσιαστής μετά την παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβάλει! 

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε και πάλι ηγετικό στέλεχος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» ύστερα από την παραβίαση περιοριστικών όρων που του επέβαλε η δικαιοσύνη και δεν τους τήρησε. Ο 45χρονος από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού απ’ όπου είχε βγει πριν από λίγο καιρό, ύστερα από την εμπλοκή του στην ίδια υπόθεση με δύο στελέχη των ΟΥΚ, στην κατοχή των οποίων είχε βρεθεί ποσότητα TNT ικανή να ισοπεδώσει ένα μεγάλο κτήριο. Οι συλλήψεις έγιναν μετά την «ανατίναξη» του αγωγού της Αίγινας που στην πορεία όμως αποδείχθηκε ότι αυτή οφειλόταν σε τεχνικό λάθος στην σύνδεση του αγωγού.

Στο σπίτι του γνωστού αντιεξουσιαστή, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχαν βρεθεί «ένα πιστόλι Zastava, φυσίγγιο στη θαλάμη και πέντε στη γεμιστήρα, αλεξίσφαιρο γιλέκο, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων».

Ο καιρός πέρασε και ο 45χρονος έκανε αίτηση αποφυλάκισης δηλώνοντας ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας ένα σπίτι στην περιοχή του Πειραιά. Όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται κοντά στη Μαρίνα Ζέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας τον οδήγησαν στα δικαστήρια Πειραιά και μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τον μετέφεραν στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την εντολή του δικαστικού λειτουργού.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί μαζί με τα δύο στελέχη των ΟΥΚ και η προφυλάκισή του είχε σηκώσει πολλή «σκόνη» όπως επίσης και η ποινή που του είχε επιβληθεί, καθώς είχε θεωρηθεί πολύ αυστηρή. Ωστόσο, δεν φρόντισε να τηρήσει την ευκαιρία που του έδωσε η δικαιοσύνη και έτσι βρέθηκε και πάλι με χειροπέδες. Πολλές συζητήσεις είχε προκαλέσει και η απόφαση του Ναυτοδικείου να αφήσει ελεύθερα τα δύο στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού παρά το ποινικό παρελθόν που είχαν και οι δύο. Συγκεκριμένα, ο αρχικελευστής έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας νυχτερινών κέντρων χωρίς όμως να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Όσο για τον κελευστή στον υπηρεσιακό του φάκελο υπάρχουν πολλά πειθαρχικά παραπτώματα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !