Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος! Ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός - ειδικός φρουρός που έκανε μεροκάματα σε οικοδομή για να συμπληρώσει τον μισθό του βρήκε φρικτό θάνατο. Καταπλακώθηκε από το σπίτι που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι την ώρα που δούλευε ως οδηγός φορτηγού.


edolio5 team

Τραγωδία με ένα νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, έπειτα από κατάρρευση τμήματος κτηρίου στο Πασαλιμάνι. Το δυστύχημα στοίχησε τη ζωή σε έναν 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος εργαζόταν και ως οδηγός φορτηγού προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά του και βρισκόταν εντός του οχήματος την ώρα που έπεσε ο τοίχος και τον καταπλάκωσε.

Ο άτυχος αστυνομικός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του φορτηγού, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Η κατάρρευση του κτηρίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για τις οποίες, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !