Το «The One Acropolis», ο γιος του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά και ο Στέφανος Κασσελάκης! Το ξενοδοχείο στην Αρδηττού, η αγορά του από την τράπεζα Πειραιώς με 1,5 εκατ. ευρώ και οι «διάσημες» 9 σουίτες που βάζουν «μέσον» για να τις κλείσουν μια βραδιά.


Του ειδικού συνεργάτη

Σας είχα ενημερώσει προ λίγων ημερών για τα «πως και τα γιατί» της συνάντησης του τραγουδιστή Αργυρού με τον πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ! Καλύτερη διαφήμιση δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Αντώνης Ξυλάς, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά από τον πρώτο του γάμο με την αείμνηστη Μαρία Διαμαντή Πατέρα, αδερφή του Νίκου Πατέρα.

Μιλάω για την διαφήμιση για το κτίριο The One Acropolis στην οδό Αρδηττού όπου τους τελευταίους μήνες μένει εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του, Τάιλερ και «τρέχει» ο νεαρός γιος του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά, με την εποπτεία φυσικά του πατέρα του.

Το κτίριο που είχε αγοραστεί από την Πειραιώς αντί 1,5 εκατ. ευρώ και ανακαινίστηκε πλήρως, με 2 εκατομμύρια ακόμη είχε περάσει σε σχετική… αφάνεια, μέχρι που ήρθε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να το διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Το κτήριο αποτελείται από 9 σουίτες.

Η ημερήσια μίσθωση ξεκινά από τα 300 ευρώ.

Βεβαίως ο Κασσελάκης μένει στην «προεδρική σουίτα» με το κόστος ενοικίασης να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Σε λίγες εβδομάδες, πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα το εγκαταλείψει αφού θα μείνει στο πολυτελές σπίτι του στην οδό Λεβέντη στο Κολωνάκι, το οποίο κόστισε πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ και πριν το είχε ο «συνταξιούχος» πλέον πολιτικός Βαλινάκης.

Όμως, μιας και μιλάμε για τον Αντώνη Ξυλά, να σας πούμε ότι έχει συγγενική σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού και κόρη της Μιράντας Πατέρα και του Γιώργου Νίκα, του επιχειρηματία με τις δικαστικές περιπέτειες στις ΗΠΑ που έχει μπει πλέον στον online τζόγο.

Αντώνης Ξυλάς και Αλεξάνδρα Νίκα είναι 3α ξαδέρφια (η αείμνηστη Μαρία Πατέρα και η Μιράντα Πατέρα ήταν ξαδέλφες) και φέρεται να είναι εκείνοι που έκαναν το κονέ μεταξύ Κασσελάκη και Αργυρού που οδήγησε πρόσφατα σε δείπνο σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων που βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη όπου μια παρέα από αγόρια και κορίτσια το έχουν κάνει στέκι και περνούν όμορφες βραδιές όπου ενίοτε τους τραγουδάει και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αφού το απωθημένο του ήταν πάντα να γίνει τραγουδιστής αλλά δεν τα κατάφερε.