Έρχονται ποινικές διώξεις - φωτιά για στημένα παιχνίδια! Οι αλλαγές στην οικονομική αστυνομία και η δικογραφία που ξεμπλόκαρε για την εμπλοκή τριών Ελλήνων που συμμετέχουν στο κύκλωμα. Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, οι έφοδοι σε σπίτια και οι καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών με τον κοριό.


edolio5 team

Ίσως θα έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές που έγιναν στην ηγεσία της οικονομικής αστυνομίας.
Ένα χρόνο μετά την έρευνα, για την δράση Ελλήνων που συμμετέχουν σε κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού, η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Οικονομική Αστυνομία στον ποδοσφαιρικό και αθλητικό εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος την είχε ξεκινήσει.

Η έρευνα αφορά κυρίως παιχνίδια της SL2, αλλά και της SL1, όπως προέκυψε από συνομιλίες των εμπλεκομένων, οι οποίοι παρακολουθούνταν και καταγράφονταν επί μήνες.

Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες στο edolio5  που συγκεντρώθηκαν από την κατάσχεση των σκληρών δίσκων των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων, των εμπλεκομένων προσώπων, στα σπίτια και στα γραφεία των οποίων έγινε έφοδος προ μηνών.

Η δικογραφία με τις "καυτές" συνομιλίες, που φέρονται να αποκαλύπτουν "ηχηρή" εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ, ήταν το έναυσμα, με το οποίο είχε δοθεί παραγγελία από τον εισαγγελέα Σπυρόπουλο στην Οικονομική Αστυνομία, να εισβάλλει προ μηνών σε σπίτια και επιχειρήσεις εμπλεκομένων, για να συλλέψει αποδεικτικό υλικό, για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού αλλά κατά περίεργο τρόπο η δικογραφία κόλλησε στα γραφεία της οικονομικής αστυνομίας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !