«Παίρνει πάνω του» την διερεύνηση της δολοφονίας τουλάχιστον 57 ανθρώπων! Βόμβα Βελόπουλου στην Βουλή για τα Τέμπη. «Μην τα φορτώσετε όλα στον Καραμανλή. Θα πάτε όλοι φυλακή.» Τα φορτηγά της εταιρείας «ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ» και οι 300 τόνοι χώμα που εξαφανίστηκαν από την «σκηνή του εγκλήματος» με εντολή του Μαξίμου.


edolio5 team

Νέα αποκάλυψη – φωτιά έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής σήμερα Τετάρτη 27/3 αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών. Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος παίρνει επάνω του την διερεύνηση του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών, καθώς μετά τις καταγγελίες για το μπάζωμα του χώρου, το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας και τα βαγόνια από τα Σκόπια, ζήτησε εκτάκτως το λόγο στην Ολομέλεια και κατήγγειλε ότι μέρος των συντριμμιών αλλά και του χώματος από το σημείο του εγκλήματος, μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό χώρο!

Η επίμαχη ομιλία Βελόπουλου.

«Πολύ ράθυμους βλέπω τους υπουργούς της ΝΔ το τελευταίο διάστημα. Σήμερα ο υπουργός δεν είναι εδώ. Τα ν/σ ξέρετε τα φέρνουν οι υπουργοί και οι κυβερνήσεις. Ο υπουργός δεν είναι εδώ. Όπως δεν ήταν και ο πρωθυπουργός χθες. Ο οποίος, σύμφωνα με το manifesto θα προχωρήσει στην αποδόμησή μου και τελικά αποδομείται ο ίδιος κάθε μέρα με τις πράξεις του.

Σήμερα δεν είχα σκοπό να μιλήσω, αλλά είχαμε δύο συνταρακτικές ειδήσεις:

-1) είναι αλήθεια ότι ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας «ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ» μετέφεραν 300 τόνους χώμα από το σημείο του δυστυχήματος σε ιδιωτικό χώρο της εταιρείας που μισθώνει εκσκαφείς; Το καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων. Μην γελάτε στη ΝΔ. Θα έπρεπε να κλαίτε. Χθες ο πρωθυπουργός δεν ήταν εδώ στην συνεδρίαση, έπινε καφέ στο Κολωνάκι. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την θέση Κουλούρι, υπάρχει και δεύτερο σημείο που βρίσκεται υλικό, που απέσπασαν από το σημείο μηδέν και το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες και ειδικά σκυλιά!

Ένας κος Παπαγεωργίου έδινε οδηγίες στον κο Παντρεμένο για το πού θα πάνε τα συντρίμμια ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο πολιτικής προστασίας ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο του υπουργού Τριαντόπουλου ναι ή όχι;» Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε

«Και ακούστε ένα σενάριο σκοτεινό και βρώμικο που ετοιμάζουν στην υπόγα του Μαξίμου…

Θα κάνει μία τούμπα η ΝΔ, επειδή ο πρωθυπουργός βγάζει φλύκταινες με τον Κώστα Καραμανλή και θα ζητήσει την παραπομπή του. Ένα θα σας πω: μην τολμήστε να τα φορτώσετε όλα στον Καραμανλή. Έχετε όλοι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Είναι γνωστό ότι σε κάθε υπουργείο ο κος Μητσοτάκης έχει τοποθετήσει κάτω από κάθε υπουργό έναν «αντ’ αυτού». Εμείς τον «αντ’ αυτού» ψάχνουμε. Μήπως δεν ξέρετε ότι υπάρχουν γενικοί γραμματείς και παράγοντες; Όλοι θα πάτε στη φυλακή!!

Πάμε και σε μια άλλη βόμβα. Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, με τίτλο «ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ», η υπόθεση με την διαρροή των e-mails δεν έχει τελειώσει. Είναι σε εξέλιξη έρευνα από την εισαγγελία και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και γίνεται λόγος για κατάσχεση των υπολογιστών από την Γενική Γραμματεία Αυτοδιοίκησης – Διεύθυνση Εκλογών, από όπου έγινε η διαρροή. Στόχος είναι να διαπιστωθεί από τα ηλεκτρονικά ίχνη, αν έχει υπάρξει άλλη διαρροή προσωπικών δεδομένων και απλώς τα e-mailsχρησιμοποιήθηκαν και πού. Η ΝΔ έλεγε ότι δεν έγινε από εκεί η διαρροή. Τώρα το δικό της κυβερνητικό μέσο λέει ότι από εκεί έγινε η διαρροή.

Έχετε πει τόσα πολλά ψέμματα! Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε νοθεία και ήδη κάνατε! Αυτή η νοθεία μπορεί να σταματήσει αν τεθεί τέλος στη singular logic και στους κολλητούς του πρωθυπουργού.»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !