Η εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία του ξενοδόχου Θεόδωρου Κουσαθανά από την Μύκονο! Το δημοσίευμα του edolio5 πριν 2 χρόνια και η οφειλόμενη αποκατάσταση της αλήθειας σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται


edolio5 team

Έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι στο edolio5 δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα στα ρεπορτάζ που κάνουμε ούτε φυσικά εκτελούμε εντολές τρίτων που επιθυμούν να λύσουν τις προσωπικές οι άλλες διαφορές που έχουν.

Σήμερα 28.2 ενημερωθήκαμε των έγγραφων - εξώδικων δηλώσεων διαμαρτυρίας από τον ξενοδόχο Μυκόνου κ. Θεόδωρο Κουσαθανά που διατηρεί καταλύματα στην Μύκονο, σχετικά με δημοσίευμα στις 11 Ιουνίου 2022. Με εξώδικο 4 σελίδων , ο Θόδωρος Κουσαθανάς ισχυρίζεται ότι τα γεγονότα που περιγράφονται στο δημοσίευμα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η δημοσιογραφική δεοντολογία που πάντα υπηρετούμε απαρέγκλιτα στο edolio5 επιβάλλει να δημοσιεύσουμε εξ ολοκλήρου και άνευ σχόλιου το εξώδικο και φυσικά να αφαιρέσουμε την ανάρτηση από το αρχείο του Ιστολογίου μας παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το ζητάει αυτό. 

Είναι προφανές ότι το ρεπορτάζ «στοιχειοθετήθηκε» από λάθος πληροφορίες όπως προκύπτει από την εξώδικη διαμαρτυρία. 





ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !