Η εκβίαση από το Μαξίμου με την υπόθεση του Noor1 που αραχνιάζει στην ανάκριση και η βραδινή έναρξη του «πυρηνικού πολέμου» από τον Μαρινάκη δια στόματος Κούγια απέναντι στην κυβέρνηση και η πρωινή «σύμπτωση» με την έφοδο εισαγγελέα και ΕΛΑΣ στις αποθήκες του Ολυμπιακού για να βρουν οπλοστάσια! Κόλαφος και φωτιά ο γνωστός ποινικολόγος για τους Δημήτρη Μελλισανίδη, Γρηγόρη Δημητριάδη και κακοποιούς που διοικούν το ποδόσφαιρο. Η απάντηση του «Εθνικού ανιψιού» με μηνύσεις και αγωγές κατά πάντων.


Του ειδικού συνεργάτη

Αργά ή γρήγορα το μοιραίο για την κυβέρνηση θα συμβεί! Ο μεγαλοεφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης καταπίνει την μια μετά την άλλη ταπείνωση αλλά στο τέλος είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει.

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όπου η Ένωση νίκησε με σκορ 2-1 ο Αλέξης Κούγιας παρουσιάστηκε στην κάμερα της Cosmote TV σε έξαλλη κατάσταση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα της Cosmote TV:

«Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγάλη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.

Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων όταν είχε τη σχολή οδηγών. Ο άνθρωπος που διαφεντεύει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Όποιος δεν σέβεται τους ανθρώπους, αυτούς τους φτωχούς που αγαπάνε αυτό το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα που είναι το ποδόσφαιρο, δεν σέβεται τη δημοκρατία.

Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή, αυτός που είναι πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια. Δεν μπορεί να μην βλέπει αυτό που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες. Δεν μπορεί να μην βλέπει ότι στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ.

Ο κ. Μαρινάκης μου έδωσε μετά από συνεννόηση να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης είναι νέος στο Υπουργείο, θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Να το έχουν παρακολουθήσει λίγοι έντιμοι να έρχονται και να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε όλοι.

Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι.

Θα συζητήσουμε με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση και εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις κάτι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλλες. Υπάρχει ένας από την Αχαΐα που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις ενώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του Ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία. Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;

Προσκαλώ τον Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μη συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανιψιού του σε αυτούς τους εγκληματίες.

Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκληματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης. Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να αλλάξει. Έπιασαν κορόιδο αυτόν τον Αλαφούζο.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε». Λίγες ώρες αργότερα έπειτα από εισαγγελική παραγγελία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/1) στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Καραϊσκάκη», για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων του Ρέντη και της οπαδικής βίας, έρευνα.

Μια πληροφορία που προέκυψε με ανώνυμο τηλεφώνημα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας που ασχολούνται με την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνομικού στου Ρέντη Γιώργου Λυγγερίδη, ήταν η αφορμή για να γίνουν έρευνες στις αποθήκες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» στον Πειραιά. Είναι προφανώς ότι η αιτία ήταν οι δηλώσεις της προηγούμενης νύχτας.

Αστυνομικοί έμειναν για ώρα στους συγκεκριμένους χώρους καθώς ήθελαν να ήταν σίγουροι ότι δεν ήταν οι περίφημες «αποθήκες» των χούλιγκαν απ’ όπου προμηθεύτηκαν τα «πολεμοφόδια» εκείνης της βραδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνα σε αυτό το σημείο. Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν ότι «η υπόθεση είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη και ότι η δικογραφία θα υποβληθεί στις εισαγγελικές αρχές όταν θα έχει ολοκληρωθεί, κάτι που ακόμα δεν είναι ορατό μιας και συνεχίζονται οι ενέργειες και η συλλογή των στοιχείων».

Συνολικά για τα επεισόδια στο Ρέντη αναμένεται να καταθέσουν 120 άτομα ενώ η δικογραφία υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε έναν μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο κάδρο των ερευνών για τα επεισόδια στο Ρέντη βρίσκονται τα 17 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια. Ανάμεσά τους βρίσκονται τουλάχιστον πέντε, με αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν άλλα 50 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων. Οι εξελίξεις όμως σχετικά με τις δηλώσεις Κούγια δεν τελείωσαν εκεί! Σύμφωνα με πληροφορίες  ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να στείλει, ίσως και εντός της ημέρας, εξώδικα και αγωγές στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Αλέξη Κούγια για τα δήλωσε χθες σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση ο νομικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου», στο οποίο «πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης. Αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό».

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά και δεν αρχίζουν να σκοτεινιάζουν με αίτια το ποδόσφαιρο.

Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές, τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρίχνει τροχιοδεικτικές βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την τεχνητή ομηρία που βρίσκεται αναφορικά με την εκκρεμότητα που υπάρχει στην δικαιοσύνη ως προς το Noor1. 

Ο τρίτος κατά σειρά ανακριτής που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της τυχόν εμπλοκής του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση χρηματοδότησης για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο “Noor 1”, μετατίθεται με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ενέκρινε τη μετάθεση του Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο Πετρόπουλος χειριζόταν τη δικογραφία σε βάρος του Β. Μαρινάκη και συνεργατών του, εναντίον των οποίων είχε ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος το Μάρτιο του 2018 η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, για κατοχή, διακίνηση, αποθήκευση, χρηματοδότηση μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Είναι ο τρίτος κατά σειρά ανακριτής που έχει χρεωθεί την υπόθεση που αφορά τον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, αλλά τελικά δεν θα τη διεκπεραιώσει.
Αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει η Ανακρίτρια Διαφθοράς Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία μετατέθηκε από τον Πειραιά στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2018.
Στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η ανακρίτρια Πειραιά, Καλλιόπη Μάντακα, η οποία παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις ΗΠΑ.

Ο κ. Πετρόπουλος ορίστηκε τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τον περασμένο Ιούνιο είχε υποβάλει αίτημα να μετατεθεί στα δικαστήρια της Χαλκίδας.

Τότε ο Άρειος Πάγος είχε απορρίψει το αίτημα του, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τη θητεία του ως Ανακριτής Διαφθοράς Πειραιά. Είναι προφανές ότι η εκκρεμότητα αυτή εξυπηρετεί μόνο την κυβέρνηση και όχι τον μεγαλοεφοπλιστή προκειμένου να παραμένει όμηρος εξαιτίας των ΜΜΕ που διαθέτει για να μην τα στρέψει σε βάρος της.

Να ξεκαθαρίσω ότι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχω συναντηθεί ποτέ.Δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει.Παρακολουθώ όμως την απίστευτη ομηρία που έχει τεθεί αυτός και η οικογένεια του από μια συμμορία που φιλοδοξεί να τον δει ισόβια στην φυλακή.Αν δεν λεγόταν Μαρινάκης,αν δεν ήταν εφοπλιστής και λεγόταν Μπίχουλας και ήταν φούρναρης θα έγραφα τα ίδια.

Η διαφορά είναι με τούτον εδώ ότι έδωσε καμιά 200 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του για να γίνει ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.Σίτισε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καμιά 15αρια τεμπέληδες που σήμερα παριστάνουν τους υπουργούς,αφιερώνοντας πρωτοσέλιδα στα ΜΜΕ που ελέγχει και σήμερα κάνουν πως δεν το ξέρουν.Η υπόθεση Noor1 που του έχει φορτωθεί στην πλάτη και τον περιφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ως κατηγορούμενο για διεθνές εμπόριο ηρωίνης με την αφεντιά του ως εγκέφαλο είχε αφετηρία μια σπείρα λιμενικών υπαλλήλων,δημοσιογράφων,δικηγόρων και επιχειρηματιών.Μια υπόθεση που εδώ στο edolio5 την γνωρίζουμε άριστα.Ίσως καλύτερα και από τον Γιαννουσάκη.Και ενώ θα περίμενε κανείς οι φίλοι του στην σημερινή κυβέρνηση όχι να το καλύψουν αλλά να τρέξουν με κανονικούς ρυθμούς τις δικαστικές διαδικασίες ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα ή η ενοχή του,αυτοί ως επαγγελματίες εκβιαστές τον κρατούν όμηρο προκειμένου να τον έχουν δεμένο με αλυσίδα και να τον ελέγχουν.Η δύναμη σήμερα του Βαγγέλη Μαρινάκη στα ΜΜΕ είναι τεράστια.Παρομοιάζετε σε αυτήν που είχε κάποτε ο Χρήστος Λαμπράκης.Οι κρατούντες το γνωρίζουν,τον φοβούνται και για αυτό τον κρατούν με την αλυσίδα του εκβιασμού.Την ευθύνη όμως της ομηρίας του την έχει ο ίδιος.Τους χαϊδεύει και με τα 2 χέρια αντί να τους πλακώσει στα «χαστούκια» αφού μόνο τέτοια αξίζουν.
 
ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !