Ανοίγουμε τον φάκελο «Νίκος Κοκλώνης»! Όταν η «δημοσιογραφία» εκτελεί εντολές του υπόδικου για βαριά κακουργήματα Καναλάρχη Βρυώνη για ίδιον όφελος. Πως και γιατί η εργαζόμενη σε αυτόν Νανά Παλαιτσάκη κατήγγειλε σε 38 δημόσιες αρχές (!) για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος τον επιχειρηματία - τηλεοπτικό παραγωγό. Το email - ντροπή της «ανεξάρτητης» δημοσιογραφίας και η υπόκλιση. «Έβαλα μέσα και τον Λετονό, τον Αλβανό τον γκόμενο του και την δικηγόρο του. Όταν έχω τις απαντήσεις θα τις προωθήσω στον Βρυώνη. Μην με παίρνει τηλέφωνο κάθε 5 λεπτά.»


Του ειδικού συνεργάτη

Το edolio5 είναι από τα ελάχιστα ΜΜΕ που έχουν ασχοληθεί με τα έργα και τις ημέρες του περιβόητου τηλεοπτικού παραγωγού Νίκου Κοκλώνη παρουσιάζοντας εκτενή ρεπορτάζ για την εισαγγελική έρευνα που υπάρχει σε βάρος του. 

Σήμερα ανοίγουμε τον φάκελο «Νίκος Κοκλώνης» αφού έφτασε στα χέρια μας το σύνολο της δικογραφίας που τον αφορά και περιέχει καυτές λεπτομέρειες που δείχνουν τον τρόπο που ξεκίνησε η έρευνα σε βάρος του αλλά και τους σκοπούς εκείνων που την προκάλεσαν. 

Το edolio5 δεν περνάει από κανέναν «πάγκο» κάθε μήνα, δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Μπορούμε και ασκούμε ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία προς πάσα κατεύθυνση. Έχουμε λοιπόν και λέμε ! Όλα ξεκίνησαν από την εργαζόμενη εκείνη την περίοδο δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη σε τηλεοπτικό σταθμό συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη. Τα έγγραφα που έχουμε στην διάθεση μας (email κλπ) είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά και δείχνουν ότι η καταγγελία που έγινε από την Νανά Παλαιτσάκη ήταν κατ' εντολή του υπόδικου για κακουργήματα Φίλιππου Βρυώνη ό οποίος ενημερώνονταν για κάθε «βήμα» της «ανεξάρτητης δημοσιογράφου» σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε. Γιατί άραγε ο Βρυώνης ήθελε να καταγγείλει τον Κοκλώνη που μέχρι εκείνη την περίοδο έτρωγαν και έπιναν μαζί μέρα - παραμέρα. Το ρεπορτάζ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες αυτού του «γιατί» ! Ας έρθουμε όμως στο σημερινό ρεπορτάζ και τα υπόλοιπα στην συνέχεια των επόμενων ημερών.

Ένα από τα email αυτά που έστειλε η Νανά Παλαιτσάκη στον Βρυώνη, κοινοποιούμενο και στην στενή συνεργάτιδα του μεταξύ δεκάδων άλλων παραληπτών, στις 26 Ιανουαρίου του 2021 και ώρα 8 και 10 το βράδυ, Έφη Κλουβιδάκη γράφει σύμφωνα με πληροφορίες: 

«Έφη μου το έστειλα έχω και εσένα μαζί με όλους του παραλήπτες τύπωσε το και δώσε το στον κ. Βρυώνη και ενημέρωσε τον ότι έβαλα μέσα και τον Λετονό , τον Αλβανό , τον γκόμενο του που μου είπε και την δικηγόρο του Κοκλώνη που μου είπε ο κ. Βρυώνης ότι είναι καργιόλα και τον κορόιδεψες. Όταν έχω τις απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές θα στις προωθήσω να τις τυπώσεις και να τις δώσεις στον κ. Βρυώνη όπως μου ζήτησε και σε παρακαλώ πες του να κάνει επιμονή και να μην με παίρνει κάθε 5 λεπτά. Εάν μου απάντησαν θέλει χρόνο η διαδικασία πες του και εσύ με έχει τρελάνει κάθε 5 λεπτά τηλεφώνο.»

Η σύνταξη του κειμένου είναι αυτούσια όπως μας την διάβασε παραλήπτης του email.

Δημοσιεύουμε το έγγραφο  του νομικού συμβουλίου του κράτος που στάλθηκε στις 27.1.2021 σε όλες τις φορολογικές και ελεγκτικές αρχές όπου αναφέρει την ηλεκτρονική καταγγελία της Νανάς Παλαιτσάκη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !