Γιώργος Μωραϊτίνης! Ο διάδοχος του Λαβράνου στην ΕΛΑΣ που αναλαμβάνει με απευθείας ανάθεση την συντήρηση του Tetra Sepura με την εταιρεία ΜΟΡΤΕΚ που αντιπροσωπεύει την Motorola στην Ελλάδα. Τα 12.000.000 ευρώ που πήρε σε 4 χρόνια ο «εγκέφαλος των υποκλοπών» με την Krikel και το χρυσοπληρωμένο σύστημα που είναι για τα σκουπίδια.


Του ειδικού συνεργάτη

Το λουκέτο στην Krikel των υποκλοπών είναι πλέον γεγονός! Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια για τον Ιωάννη Λαβράνο που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση είπαμε σήμερα να σας ενημερώσω όχι για την εμπλοκή του σε φορολογικά κακουργήματα και πλαστογραφίες αλλά για το κλείσιμο της εταιρείας Krikel και το τί θα συμβεί με το εφεδρικό σύστημα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το Tetra Sepura, το οποίο «συντηρούσε» η εταιρεία μέσα από πέντε συμβάσεις που είχαν χαρακτηριστεί ως απόρρητες.

Το Tetra Sepura δεν λειτούργησε ποτέ σωστά, κάτι που γνωρίζει και ο τελευταίο αστυνομικός. Ωστόσο, περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ είχαν δοθεί το διάστημα 2018 -2022 στην Krikel για το χρυσοπληρωμένο σύστημα, που πλέον πετάγεται στον κάλαθο των αχρηστών.

Πλέον η κυβέρνηση όπως μαθαίνω  προσανατολίζεται να δώσει το συμβόλαιο με απευθείας ανάθεση για το νέο εφεδρικό σύστημα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιπρόσωπο της Motorola στην Ελλάδα, την ΜΟΡΤΕΚ Τηλεπικοινωνίες ΕΠΕ, που ίδρυσε ο Νίκος Μωραϊτίνης και την τρέχει σήμερα ο γιος του Γιώργος Μωραϊτίνης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !