Το σούσουρο για ένα «διαζύγιο» που βοά ο Πειραιάς! Η ζάμπλουτη πλοιοκτήτρια 41χρονη Μαρία Αγγελικούση απέλυσε με βιντεοκλήση (!) τον 45χρονο διευθυντή του γραφείου της Ντένις Μπλαγκ, που είχε αναλάβει τις επενδύσεις της.


edolio5 team

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και κυρίως όταν ο νοικοκύρης είναι γυναίκα και το όνομα αυτής Μαρία Αγγελικούση. Ο επικεφαλής επενδύσεων του οικογενειακού γραφείου της ισχυρής πλοιοκτήτριας Μαρίας Αγγελικούση απομακρύνθηκε από την θέση του λίγο πριν λάβει παχυλό, εξαψήφιο μπόνους.

Σύμφωνα με πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση o Ντένις Μπλανκ απολύθηκε από την ιδιωτική επενδυτική εταιρεία της Ελληνίδας δισεκατομμυριούχου φέτος, μία περίπου εβδομάδα πριν λάβει ένα σημαντικό μπόνους που συνδεόταν με την απόδοσή του.

Ο Μπλανκ, 45 ετών, αναμένονταν να λάβει την επιπλέον αμοιβή, εκτός από τον ετήσιο μισθό των περίπου 1 εκατομμυρίου λιρών (1,3 εκατ. δολάρια), μετά από τις πολλές επιτυχημένες επενδύσεις που πραγματοποίησε για την Nicrone, το οικογενειακό γραφείο του ναυτιλιακού ομίλου Αγγελικούση, αναφέρουν οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο edolio5.

Η Αγγελικούση, 41 ετών, είναι η πλουσιότερη πλοιοκτήτρια της Ελλάδας και CEO της ομώνυμης ναυτιλιακής.

Αποτελεί την τρίτη γενιά της οικογένειας στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Κληρονόμησε την εταιρεία με έδρα την Αθήνα από τον πατέρα της Γιάννη Αγγελικούση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021.

Είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος της Ελλάδας μετά την Βίκυ Σάφρα -σύζυγο και κληρονόμο του πλουσιότερου τραπεζίτη του κόσμου- και μεταξύ των 66 γυναικών που περιλαμβάνονται στη λίστα του Bloomberg με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Ενημερώθηκε ότι το συμβόλαιο του τερματίζεται μέσω βιντεοκλήσης με τη Μαρία Αγγελικούση.

Πάντως, οι λεπτομέρειες για τους λόγους της απόλυσης του στελέχους καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, που αφήνει την φαντασία μας να καλπάζει!