Το μυστικό νυχτερινό ραντεβού στους χωματόδρομους της Εκάλης Λαβράνου - Μπίτσιου και των «άλλων παιδιών»! Ο λογιστής από την Καλλιθέα, ο μυστηριώδης πρωταγωνιστής του «Καρούζος Gate», οι φορολογικές εκκρεμότητες και τα εικονικά τιμολόγια που έχουν γίνει εφιάλτες για πολλούς.


Του ειδικού συνεργάτη

Είπα προχθές, αργά το βράδυ να πάω να δω την θεία μου την Ελένη που βρίσκεται στα τελευταία της στην περιοχή της Εκάλης και έπεσα πάνω σε μια συνάντηση πρώτης κατηγορίας!

Σε μια πάροδο της οδού Θησέως είδα τους Λαβράνο και Μπίτσιο μαζί με άλλα 2 καλόπαιδα να συζητούν όρθιοι γεμάτοι εκνευρισμό. Μαζί τους βρισκόταν ένα πρόσωπο γνωστό από την υπόθεση του «Καρούζος Gate», αλλά και ένας άλλος λογιστής από την Καλλιθέα με ιδιαίτερα χαρακτηριστική μορφή.

Το πιο πιθανό είναι ο Λαβράνος να έπαιρνε συμβουλές από τον λογιστή σχετικά με τις «φορολογικές εκκρεμότητες» του, που έχουν ανοίξει διάπλατα και συμπαρασύρουν όποιους έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν προκειμένου αυτά να διευθετηθούν με το αζημίωτο.

Δεν θα μας έκανε και μεγάλη εντύπωση αν κάποιοι από τους προαναφερόμενους λογιστές της Εκάλης που συνόδευαν τους Μπίτζιο και Λαβράνο επισκεφτούν για τις επίμαχες υποθέσεις «φίλους» τους στην ΥΕΔΔΕ και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Αλλά καταλαβαίνουμε ότι ο Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης ήδη ερευνά κάποιος απ’ αυτούς τους «φίλους», όπως και οι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !